Novu tehnologiju mršavljenja radio valovima kojom se koriste mnoge holivudske zvijezde isprobala je i poznata voditeljica i pjevačica Sanja Doležal

Trenutni svjetski hit u mršavljenju – holivudski tretman liposukcije bez noža koji se izvodi novom tehnologijom pomoću radio valova predstavljen je u Beauty centru Bambina.

Radi se o brzom jednostavnom i potpuno bezbolnom tretmanu nekirurške liposukcije tijela pa je među korisnicama ove usluge tretman dobio još i naziv 'topi me nježno'. Tretman se izvodi radiofrekvencijskim laserom Accent XL koji kombinira unipolarnu tehnologiju radio valova s mehaničkom i na taj način poboljšava limfnu cirkulaciju, a Bambina beauty centar je jedan od rijetkih zagrebačkih salona koji posjeduje ovaj uređaj.

Na prezentaciji te nove metode mršavljenja prisustvovala je i poznata pjevačica i voditeljica Sanja Doležal koja je i sama prije par tjedana započela s nizom 'topi me nježno' tretmana kako bi do ljeta vratila svoju mladenačku figuru tijela.

>> 8 namirnica koje uzrokuju nadutost

>> Otkrijte kako izgubiti 100 kalorija u 10 minuta

Ovaj tretman liposukcije bez noža trenutno je najučinkovitija metoda rješavanja celulita i masnog tkiva. Za njime su poludjele sve dive, a laser Accent XL kojim se tretman i izvodi. 

Sanja Doležal je do sada bila ukupno na ova tri tretmana liposukcije bez noža i ističe da je već kod prvog tretmana bila vidljiva razlika u naslagama masnoća oko trbuha.

'Tretman je bezbolan, ne oduzima puno vremena s obzirom da ga se radi jednom tjedno. Naravno, najbolji će biti rezultati nakon nekoliko puta tretmana i kombinacije pravilne prehrane', ističe Sanja Doležal.

'Topi me nježno' djeluje zaista brzo i nježno – do 6 cm manje već nakon prvog tretmana
Već pri prvom tretmanu opseg tretiranog područja (struk, trbuh, bedra) vidljivo se smanjuje, čak do 6 cm smanjuje salo i celulit nakon samo prvog postupka. Uklanja najmrskije ženine neprijatelje, celulit i nataloženo salo, učvršćuje i pravilno zateže višak kože koji je posebno vidljiv na trbuhu nakon poroda ili veće prekomjerne tjelesne težine. Istovremeno ubrzava lokalni metabolizam, krvnu i limfnu cirkulaciju, a najbitnije od svega, potpuno je bezbolan, ugodan i efikasan.

Prilikom tretmana, radio valovi djeluju na membrane masnih stanica, koje pucaju i tope se, prelaze u tekuće stanje i dalje se razgrađuju na trigliceride, digliceride i slobodne masne kiseline. One tada ulaze u krvožilni i limfni tok, te putem mokraće odlaze iz organizma.

'Topi me nježno' ima dvostruki efekt, trenutačni i naknadni. Prvi efekt je vidljiv odmah nakon tretmana s nevjerojatnim učinkom smanjenja obujma od dva do šest centimetara, dok je naknadni efekt vidljiv nakon dva do tri mjeseca, kada se nastavljaju gubiti centrimetri na tretiranom području. S obzirom da se radi o nekirurškoj metodi liposukcije, nema rezova, šavova, niti potrebe za anestezijom i klasičnim oporavkom, pa se klijent odmah nakon tretmana može vratiti ili kući ili na posao.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju