Ove godine zaljubljenici u Božić i blagdanske dekoracije ranije nego ikad prije počeli su ukrašavati svoje domove kako bi 2020. godinu što prije učinili barem malo sjajnijom i veselijom.

Galerija Zara Home, 259 kn Lesnina, 199 kn Jysk, 54,95 kn +2 Vivre.hr 234,99 kn

I trgovine su odavno napunile svoje police dekoracijama, a ako vaša potraga za ukrasima koji će vaš dom pretvoriti u božićnu oazu još nije gotova, jedna mogućnost je nabavka neodoljivog bradatog djedice.

Neke trgovine nazivaju ga Djedom Mrazom, neke patuljkom, a bez obzira koje ime nosi radi se o ukrasu koji je savršen dodatak za stvaranje blagdanskog ugođaja u vašem domu.

Orašari su jedan od najpoželjnijih blagdanskih ukrasa Orašari za svačiji budžet: Osam najpoželjnijih blagdanskih ukrasa u svim veličinama

Ukrašeni domovi naših čitateljica - 4 Kako divno! Ukrašeni prozori naših čitateljica koji će svaku ulicu pretvoriti u mali advent

Malim bradatim čovječuljcima ispod šešira viri tek nos, a ovaj ukras će vas na prvi pogled osvojiti svojom simpatičnošću i vrlo vjerojatno vam izmamiti osmijeh na lice.

Da se radi o ukrasu kojeg mnogi vole vidjeti u svojim domovima, ali i poklanjati za blagdane znaju i trgovine. U našoj galeriji pogledajte dio njihove ponude.

Zara Home, 259 kn Zara Home, 259 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju