Ono što volimo ljeti su osjećaj bezbrižnosti, neopterećenost, trenutke u kojima samo navučemo haljinu i spremni smo za izlazak iz kuće. Volimo činjenicu da je sve nekako jednostavno.

Ako je jednostavnost vaša nit vodila i prilikom odabira frizure, onda imamo prijedlog za vas i zove se skandi bob.

Ova frizura zavladala je Instagramom, a popularnom ju je učinila činjenica da se lako održava i da u pravilu ne zahtijeva stiliziranje.

Frizura je istovremeno šik i laskava, a među njezinim najvećim fanovima su Skandinavke po kojima nosi ime.

O ovoj frizuri progovorili su i stručnjaci za kosu. Kako kažu, bob je već dugo jako popularna frizura kod njihovih klijenata. S godinama je evoluirao, a sada je skandi bob taj koji je postao moderna opcija koju mnoge dame žele isprobati.

Radi se o bobu koji je rezan ispod linije čeljusti pa je kao stvoren i za one koji ne žele prekratku kosu. Frizura je to koja uokviruje lice, a ako želite svjetliji okvir, frizeri preporučuju dodavanje svjetlijih pramenova uz lice.

Tajna izgleda ovog boba je u "neurednom" izgledu i razdjeljku napravljenom na način da kosi dodaje volumen i daje modernu notu.

Gotovo cijelu kosu trebate prebaciti na jednu stranu, a da pritom pazite na savršeno ravan razdjeljak. Naravno, kada to želite možete se posvetiti stiliziranju i napraviti frizuru po želji.

I kad niste na moru, postoje sprejevi s kojima vaša kosa može izgledati kao da jeste Od 16,90 kuna: Sedam sprejeva za kosu s kojima možete napraviti savršene morske valove i kada ste daleko od mora

Žena nanosi ulje za kosu 12 ulja za kosu zahvaljujući kojima će biti svilenkasta, sjajna i zdrava

Još jedna ključna prednost ovogo boba, ženama posebno bitna u ljetnim mjesecima, je ta da je kosa dovoljno duga da je na najvećim vrućinama skupite u elegantnu punđicu ili rep. Kako točno izgleda skandi bob pogledajte u nastavku.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju