Škorpioni će ovo ljeto biti u oblacima. Ljetni solsticij dolazi 21. lipnja, a tada počinje i vladavina raka. U tom periodu će posebno profitirati škorpioni. Vaš unutarnji kompas pomoći će vam da sami sebi skrojite sudbinu.

Studenti će godinu završiti perfektno, zaposleni škorpioni će na poslu doživjeti veliku uspjeh, a oni zauzeti će se s partnerom osjećati kao da ljubavna iskra tinja snažnije nego ikada.

Prepoznat ćete partnerov trud koji ste dugo čekali i napokon ćete dobiti odgovore kojih ste se pribojavali. Shvatit ćete da život nije siv i da se pozitivne stvari zaista mogu dogoditi preko noći. Početkom ljeta imat ćete osjećaj kao da kapljice sreće po vama padaju s neba.

Život će vam izgledati savršeno sve do 5. srpnja, kad Merkur ulazi u vodeni znak. Do punog mjeseca u Jarcu, 13. srpnja, pripremite se na ozbiljan razgovor koji bi mogao promijeniti vaš život.

Slobodni škorpioni odbijat će ljubav i tako propustiti priliku života. Pazite da ne biste ostali bez osobe koja bi vam život mogla promijeniti na bolje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju