Britanska rock-četvorka Skunk Anansie nastupit će s presjekom svojih najvećih hitova u zagrebačkom Domu sportova u petak, 13. svibnja.

Nakon što su nastupili na Šalati 2019. godine, Skunk Anansie uvrstili su Zagreb i na drugi dio velike slavljeničke turneje 25 Live @ 25, čime je Zagreb postao jedini grad u regiji koji će dva puta ugostiti tu live rock-mašinu, navodi organizator.

Više od 25 godina prošlo je od trenutka kada su Skunk Anansie debitirali na sceni sa singlom Selling Jesus i zapanjili javnost eksplozivnom ćelavom pjevačicom Skin, iza koje je buku dizala jednostavna i glasna kombinacija bubanj – bas – gitara. Britanske četvorka zapamćena je kao jedan od najboljih live bendova u posljednjih četvrt stoljeća.

Recenzije slavljeničku turneju nazivaju fantastičnom, a mediji za bend kažu da utjelovljuje moć rocka i dalje pokazujući ono najbolje u nastupima. Turneja je otvorena u Španjolskoj, a bend je na popis zemalja upisao Island, Portugal, Njemačku, Italiju, zemlje Beneluksa i Francusku.

Skin - 8 Skin: Modna ikona koja bez pardona ostaje vjerna sebi

Na dosad održanim koncertima prošli su kroz cijelu svoju karijeru i izveli najveće hitove među kojima su Yes It’s Fucking Political, s kojim su najviše otvarali koncerte, I Can Dream, Charlie Big Potato, Hedonism, Love Someone Else ili Twisted. I Believed In You, My Ugly Boy, Because Of You, God Loves Only You, Intellectualise My Blackness, This Means War, Without You, Weak i Little Baby Swastikkka...

Kao predgrupa će im se pridružiti londonski alt rock dvojac Shelf Lives, koji za sebe kaže da vraćaju punk na repertoar kućnih tuluma.

Skin - 9 Skin se ističe kao jedna od najautentičnijih pjevačica današnjice (Foto: WENN/Cover Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju