Ako ste rođeni između 20. ožujka i 19. travnja, u horoskopu ste ovan. To, između ostalog, znači da ste uvijek spremi za akciju i ostvariti ono što želite. Imate mladenačku energiju i optimističnu narav zbog koje drugi vole biti u vašoj blizini.

Imate i svoje snage i slabosti kao i svaki drugi znak. U nastavku teksta izdvojili smo tri snage i tri slabosti koje biste, ako ste ovan, mogli prepoznati i kod sebe.

Tri snage horoskopskih ovnova:

Ovnovi su rođeni vođe

Ovnovima nije problem preuzeti inicijativu. Osim toga, nije im problem uskočiti u nešto novo, čak i kada nisu sigurni što će biti konačni rezultat. Ovnovi nikad ne pokazuju nesigurnost. Drugi im se dive zbog samopouzdanja.

Ne boje se izazova

Ovnovi ne prihvaćaju ne kao odgovor, a strah od odbijanja nikad ih nije sputavao. Ako ovnu netko kaže da ne može nešto učiniti, to će mu poslužiti kao još veći motiv da nastavi gurati naprijed, sve do ostvarenja cilja.

Slika nije dostupna Tajland, Grčka ili Island: Koja je idealna destinacija za putovanje prema vašem horoskopskom znaku

Neovisni su

Ovnovi ne trebaju druge ljude da im daju smjernice. Sigurni su u odluke koje sami donose. Ako je potrebno, odlučivat će za cijeli tim.

Tri slabosti horoskopskih ovnova:

Nestrpljivi su

Kada donesu neku odluku, ovnovi žele da se ona provede odmah i nemaju razumijevanja ako drugi nisu jednako brzi u djelovanju kao oni, što ponekad može biti frustrirajuće. Vježbanje strpljenja i davanje vremena u određenim situacijama nešto je na čemu ovnovi mogu poraditi.

Prijateljice Puna života i pozitive: Zašto je dobro imati prijateljicu rođenu u znaku ovna

Ne završe uvijek ono što započnu

Ovnovi su uvijek puni novih ideja i interesa. Međutim, često im se dogodi da, jednom kada početni entuzijazam prođe, izgube interes za sve što su započeli. Zadržavanje na nekom zadatku i njegov završetak zna im predstavljati veliki izazov.

Slika nije dostupna Ne mogu ih se riješiti: 12 loših navika koje koče svaki horoskopski znak

Prebrzo srljaju u nove odnose

Kad im se netko sviđa, ovnovi ne prikrivaju i ne umanjuju osjećaje. Oni ne slijede uobičajene protokole i vrlo brzo uskaču u novu vezu. Međutim, često se dogodi da takvim ponašanjem povrijede drugu stranu vrlo brzo jer nakon početnog entuzijazma nerijetko se dogodi da se njihove veze raspadnu jednako brzo kao što su i započele, a razlog znaju biti neriješeni odnosi iz prošlosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju