Slavica Ecclestone početak rujna iskoristila je za posjet jednom od najdražih joj gradova te je opet stigla u Dubrovnik. Rođena Riječanka, nekadašnji model i bivša supruga šefa Formule 1 Bernija Ecclestonea prošetala je Stradunom u društvu prijatelja, među kojima je bio i slavni vozač utrka, Francuz Jean Alesi, koji je zapamćen kao jedan od najvećih talenata Formule 1.

Galerija Slavica Ecclestone na Stradunu u bijeloj haljini i ravnim natikačama - 5 Slavica Ecclestone na Stradunu u bijeloj haljini i ravnim natikačama - 2 Slavica Ecclestone na Stradunu u bijeloj haljini i ravnim natikačama - 3 +1 Slavica Ecclestone i bivši vozač Formule 1 Jean Alesi

Dobro raspoloženo društvo na Stradunu je uhvatio fotograf kojemu je četvorka rado pozirala, a posebnu pozornost privukla je, naravno, Slavica Ecclestone, koja je za šetnju dubrovačkom starom gradskom jezgrom odabrala ženstvenu i jednostavnu odjevnu kombinaciju.

Slavica Ecclestone na Stradunu u bijeloj haljini i ravnim natikačama - 3 Slavica Ecclestone s društvom je prošetala Stradunom (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Slavica je odabrala lagano prozirnu bijelu haljinu midi dužine ukrašenu šarmantnim čipkastim detaljima. Na haljini romantičnog stila ističu se V-izrez te gumbići u gornjem dijelu, dok je donji dio lijepo lepršav, a dužina do sredine listova laska ženskoj figuri, kao i čitav kroj haljine. Dugačke rukave Slavica je nosila podvinute te su tako do izražaja došle biserne narukvice, na svakoj ruci po jedna.

Dua Lipa Fućkaš pravila! Dua Lipa u prozirnoj bijeloj haljini na vjenčanju prijatelja

Nina Badrić Nina Badrić: Mini haljina koje izgleda posebno dobro na preplanuloj koži

Elegantne, ravne natikače s niskom četvrtastom petom u sivoj nijansi savršeno su komplementirale haljini, kao i velika vrećasta torba bež-zlaćane nijanse s drvenom ručkom. Stajlingu za šetnju Stradunom Slavica Ecclestone dodala je još metalne viseće naušnice i smeđe sunčane naočale.

Slavica Ecclestone na Stradunu u bijeloj haljini i ravnim natikačama - 1 Slavica Ecclestone i bivši vozač Formule 1 Jean Alesi (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju