"Žena se mora udavati iz ljubavi i mora se udavati sve dok ne pronađe ljubav", rekla je jednom prilikom slavna mađarsko-američka glumica Zsa Zsa Gabor.

Galerija Richard Burton i Elizabeth Taylor Elizabeth Taylor i Richard Burton Elizabeth Taylor sa svojim prvim suprugom, Nickeyjem Hiltonom +4 Zsa Zsa Gabor s četvrtim suprugom Herbertom Hunterom, glumica se udavala devet puta

Živjela je u skladu sa svojim savjetom i službeno je ljubav pokušala naći devet puta. Točnije, udavala se devet puta.

Zsa Zsa Gabor s četvrtim suprugom Herbertom Hunterom, glumica se udavala devet puta Zsa Zsa Gabor s četvrtim suprugom Herbertom Hunterom, glumica se udavala devet puta (Foto: Profimedia)

Sve u svemu, volim biti u braku. Volim društvo, volim kuhati za svog muškarca, provoditi s njim svoje vrijeme. Naravno da volim biti zaljubljena, ali ono što me stvarno ispunjava je brak, zapisala je u svojoj autobiografiji.

Richard Burton i Elizabeth Taylor "Nesretna" vjenčanica Elizabeth Taylor u kojoj bi se rijetko koja žena udala

Richard Burton i Elizabeth Taylor "Nesretna" vjenčanica Elizabeth Taylor u kojoj bi se rijetko koja žena udala

Za razliku od nje, Elizabeth Taylor priznala je da se često udavala iz drugog razloga: Mislim da sam velikim dijelom postala udavača zbog svog puritanskog odgoja i vjerovanja. Nisam mogla imati samo romansu, to je morao biti brak. Vjerovala sam da je brak sinonim za ljubav.

Udavala se osam puta, od toga dva puta za istog muškarca - glumca Richarda Burtona.

U galeriji pogledajte ostale slavne rekorderke u broju brakova.

Elizabeth Taylor sa svojim prvim suprugom, Nickeyjem Hiltonom Elizabeth Taylor sa svojim prvim suprugom, Nickeyjem Hiltonom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju