Neki ljudi se kunu u ljubav na prvi pogled, a drugi moraju baciti drugi, treći i stoti, prije nego što osjete one leptiriće u trbuhu. Ovo je tekst o slavnim holivudskim glumcima koji nisu kliknuli na prvu kada su se upoznali na setu, ali svejedno su u sretnim vezama i brakovima.

Galerija Penelope Cruz i Javier Bardem u filmu Šunka, šunka iz 1992. godine Blake Lively i Ryan Reyonolds u filmu Green Lantern iz 2010. Mila Kunis i Ashton Kutcher u seriji Lude 70-e +8 Freddie Prinze Jr. i Sarah Michelle Gellar u filmu Znam što si radila prošlog ljeta

Penelope Cruz i Javier Bardem

Na setu filma Šunka, šunka iz 1992. godine Penelope Cruz upoznala je Javiera Bardema. Trebalo je proći čak 16 godina prije nego što su se zaljubili jedno u drugo. Ljubav je planula na setu filma Vicky Christina Barcelona iz 2008. godine. U vezi su bili dvije godine prije nego što su se i službeno zavjetovali na vječnu ljubav 2010. Ponosni su roditelji dvoje djece – Lea i Lune.

Blake Lively i Ryan Reynolds

Blake Lively upoznala je Ryana Reynoldsa na setu filma Green Lantern iz 2010. godine. S obzirom da su oboje bili tada u vezama s drugim ljudima, postali su tek prijatelji. Godinu dana kasnije počeli su hodati, a 2012. uplovili su u bračnu luku. Danas u sretnom braku i imaju četvero djece.

Mila Kunis i Ashton Kutcher u seriji Lude 70-e Mila Kunis i Ashton Kutcher u seriji Lude 70-e (Foto: Profimedia)

Mila Kunis i Ashton Kutcher

Mila Kunis i Ashton Kutcher upoznali su se na snimanju televizijske serije Lude 70-e. Štoviše, glumili su ljubavni par i imali svoj prvi poljubac pred kamerama. No Amorova strelica pogodila ih je tek 2012. godine. Vidjeli su se na nekoj dodjeli filmskih nagrada – i zaljubili. U braku su od 2014. godine i zajedno imaju dvoje djece – Wyatt i Dimitrija.

Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Jr.

Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Jr. upoznali su se na setu horor filma Znam što si radila prošlog ljeta iz 1997. godine. Iako su u filmu glumili ljubavni par, u stvarnosti su počeli zajedno izlaziti tek tri godine kasnije. Zaručili su se 2001. godine, a 2002. zaplovili u bračnu luku. Prošle su godine proslavili 20-u godišnjicu braka.

Goldie Hawn i Kurt Russell

Goldie Hawn i Kurt Russell su jedan od najdugovječnijih holivudskih parova. Iako su se upoznali na setu mjuzikla The One and Only, Genuine, Original Family Band iz 1966. godine ljubav nije planula na prvi pogled. Štoviše, trebalo je proći 17 godina prije nego što su odlučili biti ljubavni par. Putevi su im se ukrstili na setu Swing Shifta iz 1983. i otada su zajedno u sretnoj vezi.

Goldie Hawn i Kurt Russell u filmu Swing Shift iz 1983. godine Goldie Hawn i Kurt Russell u filmu Swing Shift iz 1983. godine (Foto: Profimedia)

Tom Hanks i Rita Wilson

Tom Hanks i Rita Wilson imaju jedan od najstabilnijih brakova u Hollwoodu. Poznati glumci upoznali su se 1981. godine na setu televizijske serije Bosom Buddies. No s obzirom da je Tom bio oženjen za drugu, isprva su bili samo prijatelj. Kada je holivudski glumac pokrenuo brakorazvodnu parnicu 1987. godine, počeo je udvarati lijepoj Riti. Oženili su se godinu dana kasnije. U sretnom su braku već 36 godina.

Kako su slavni holivudski parovi izgledali kada su se prvi put upoznali, a kako izgledaju danas pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

"Nitko se ne bi trebao vjenčati prije 30-e": Tajna braka jednog od najdugovječnijih holivudskih parova Tom Hanks i Rita Wilson u braku su već 35 godina Tom Hanks i Rita Wilson vole razmjenjivati nježnosti u javnosti Tom Hanks i Rita Wilson +5 Tom i Rita

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju