Ako imate dužu kosu, a frizura u stilu već kultnog boba baš je vaš stil i po vašem ukusu, onda biste svakako trebali razmisliti o tome da isprobate verziju dugog boba kojoj u 2023. godini predviđaju popularnost, a ima i zgodno ime - slojeviti leptir.

Riječ je o frizuri koja daje svježinu slojevitom bobu, a ono što na prvu pada u oči jesu izraženi, lepršavi slojevi koji djeluju pomalo retro i podsjećaju na kultnu Rachelinu frizuru iz devedesetih.

Dakle, kod slojevitog leptira slojevi moraju biti vrlo vidljivi, s kraćim pramenovima oko lica i glave, koji frizuri daju perjasti boho chic stil, koji je nježan i ženstven. Prednost ovog izraslog boba jest i ta što kosi daje volumen, a frizura se svidjela i superzvijezdi Jennifer Lopez, koja ju nosi u novom promotivnom videu za romantičnu komediju "Vjenčanje za umrijeti", koja krajem siječnja stiže u kina.

Bob će, naravno, i dalje biti popularan Sedam frizura za sve koji žele osvježenje u novoj godini

Popularnost bob frizure ne opada Ideje za promjenu: Sedam verzija boba koje neće imati konkurenciju u 2023. godini

Slojeviti leptir sjajno će izgledati i kada kosu nosite u repu, s raspuštenim pramenovima oko lica. Tehniku šišanja slojevitog leptira pokazao je njujorški stilist Brad Mondo, a rezultat je seksi i šik frizura, kao što se može i vidjeti u videu objavljenom na Instagramu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju