Manekenka Sofia Richie Grainge i njezin suprug Elliot Grainge postali su roditelji, a emotivna fotografija na njezinom Instagram profilu otkrila je i ime djevojčice.

25-ogodišnjakinja je podijelila divnu sliku na kojoj se vide njezine ruke koje drže nožice malene čije je ime Eloise Samantha, a napisala je da ju je rodila 20. svibnja.

 

 

Kći glazbene legende Lionela Richieja i dizajnerice Diane Alexander trudnoću je otkrila u siječnju, a njezin partner i ona jako su željeli što prije postati roditelji.

Sofia i Elliot, glazbeni mogul, vjenčali su se prošle godine, a njihovo je vjenčanje bilo jedno od vjenčanja godine. Ona je promijenila čak tri divne Chanelove haljine, a glavnu vjenčanicu su naše čitateljice proglasile drugom najljepšom u 2023. godini.

Sofia i Elliot vjenčali su se lani Sofia i Elliot vjenčali su se lani (Foto: Profimedia)

Trudna Hailey Bieber za obnovu bračnih zavjeta veo je svezala na zanimljiv način Hailey Bieber u vjenčanici od čipke modne kuće Saint Laurent - 3 Hailey Bieber u vjenčanici od čipke modne kuće Saint Laurent - 4 Hailey Bieber u vjenčanici od čipke modne kuće Saint Laurent - 5 +1 Hailey Bieber u vjenčanici od čipke modne kuće Saint Laurent - 1

Izaberite najljepšu: Vjenčanice domaćih i stranih slavnih dama u 2023. godini 2023. godina nije prošla bez vjenčanja slavnih dama Fani je nosila kreaciju Vere Wang Fani Stipković u vjenčanici +9 Naomi Watts

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju