Jennifer Lopez i Sofia Vergara provele su Dan žena sa svojim partnerima na romantičnim večerama, a dvije slavne ljepotice za tu prigodu izabrale su vrlo slične odjevne kombinacije

Galerija Jennifer Lopez i Sofia Vergara u vrlo sličnim trapericama - 10 Jennifer Lopez i Sofia Vergara u vrlo sličnim trapericama - 4 Jennifer Lopez i Sofia Vergara u vrlo sličnim trapericama - 8 +6 Poderane traperice Jennifer Lopez kombinirala je uz vrtoglave štikle Poderane traperice i Sofia Vergara i Jennifer Lopez izabrale su za romantični izlazak sa svojim partnerima na Dan žena. I ostatak stajlinga dviju slavnih ljepotica bio je vrlo sličan – vrtoglave štikle na platformu bež boje te svijetli top.

I Jennifer Lopez i Sofia Vergara za odlazak na romantičnu večeru izabrale su poderane traperice

Sofia je nosila satensku jaknicu, dok je Jennifer izabrala prozirnu bluzu brenda Ashish ispod koje se nazirao čipkasti grudnjak.

O trapericama s krupnim poderanim detaljima, kakve nose dvije lijepe Latine, žene imaju podijeljena mišljenja. Dok se jednima ovakav ležeran model jako sviđa, drugima izgleda "ofucano" i staro. J. Lo. i Sofia, kako se čini, spadaju u prvu skupinu te vole nositi ovaj mladenački model traperica.

Jennifer je svoju kombinaciju zaokružila velikom smeđom torbom skupocjene modne kuće Hermes, a Sofia manjom torbom krem boje.

Sviđaju li vam se traperice s krupnim 'poderotinama'?

glasova:


Jennifer Lopez sa svojim dečkom Alexom Rodriguezom večerala je u restoranu Craig's u Los Angelesu, dok su se Sofia Vergara i njen suprug Joe Manganiello počastili u restoranu Mastro's na Beverly Hillsu. Saznajte i 5 najvećih zabluda pri kupovini omiljenog kroja traperica.
Jennifer Lopez i Sofia Vergara u vrlo sličnim trapericama - 4 Jennifer Lopez i Sofia Vergara u vrlo sličnim trapericama Foto: Profimedia

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju