Iako bijelu boju obično povezujemo s proljećem i ljetom, zapravo se radi o osnovnoj, neutralnoj boji koji odlično funkcionira tijekom cijele godine.

Galerija Splitsko street style izdanje Splitsko street style izdanje u bijelim čizmama - 3 Splitsko street style izdanje u bijelim čizmama - 1 +6 Mango, 49,99 eura (376,65 kn)

Modni časopis Vogue piše da je jedan od najboljih načina za unošenje bijele boje u jesensko-zimsku garderobu kupnja elegantnih bijelih čizama.

Iako nisu popularne kao čizme u crnoj boji, velikim dijelom zbog osjetljivosti, bijele su čizme zanimljiv, šik dodatak garderobi koji neće proći neprimijećeno. 

Splitsko street style izdanje u bijelim čizmama - 1 Bijele čizme itekako imaju svoje mjesto u zimskoj garderobi (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Da bijele čizme uistinu fantastično funkcioniraju u zimskim kombinacijama, potvrdila je i zgodna plavuša koju su fotografi snimili u šetnji sunčanim Splitom.

Mlada dama osvojila nas je jednostavnom, a efektnom crno-bijelom kombinacijom.

Osim bijelih čizama do koljena, s omiljenom i stabilnom blok-potpeticom, street style kombinaciju činile su i crna mini haljina koja se pokazala kao savršen par bijelim čizmama te kratka krznena bundica.

Splitsko street style izdanje u bijelim čizmama - 3 Mlada dama odlučila se za efektnu crno-bijelu kombinaciju (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Mlada dama kombinaciju je upotpunila modnim dodacima u crnoj boji. Odlučila se za crni šešir, manju crnu torbicu koju je nosila u ruci i nezaobilazne sunčane naočale.

Najbolja od najboljih: Street style izdanje ljepotice iz Zagreba koja vas je oduševila Najpopularnije street style izdanje u 2022. godini Ležerna ljetna kombinacija lijepe brinete oduševila vas je u lipnju 2022. Najpopularnije street style izdanje u 2022. godini +1 Najpopularnije street style izdanje u 2022. godini

Sedam street style izdanja s hrvatskih ulica u kojima su mokre tajice glavna zvijezda Street style djevojka iz Zagreba u mokrim tajicama Mokre tajice Mokre tajice +6 Street style djevojka iz Zagreba u mokrim tajicama

Ako vas je kombinacija iz sunčanog Splita uvjerila da su bijele čizme komad u koji se isplati uložiti novac, u galeriji na početku teksta izdvojili smo dio trenutne ponude u trgovinama. Možda se među odabranim modelima krije novi dodatak vašem ormaru.

Azalea Wang (Nordstrom.com), 118,67 eura (894,12 kn) Azalea Wang (Nordstrom.com), 118,67 eura (894,12 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Mango, 49,99 eura (376,65 kn) Mango, 49,99 eura (376,65 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju