Stanovi u potkrovlju imaju poseban šarm i toplinu, a mi smo pronašli jedan takav životni prostor koji vas možda inspirira za uređenje vlastitog doma.

Galerija

 

Zapušteno i zaboravljeno potkrovlje može se pretvoriti u privlačan i ugodan prostor za život, pa makar i nemamo puno kvadrata. Primjer je tavanski stan u Parizu otvorenog plana, uređen u prpošnom boemskom stilu.

Stanovi u potkrovlju imaju poseban šarm i toplinu, a mi smo pronašli jedan takav životni prostor koji vas možda inspirira za uređenje vlastitog doma

Dnevni boravak ovog malog umjetničkog raja uređen je s namještajem od ratana i šarenim tepihom s resama koji prostoru daje dodatnu razigranost. Spavaća soba odvojena je staklenim zidom s crnim željeznim okvirom, što stanu daje industrijskih štih, tu je i mala kuhinja te prostor za objed kao produžetak dnevnog boravka.

Ideja za uređenje stana u potkrovlju - 6
Ideja za uređenje stana u potkrovlju (Foto: Living4media)

U fotogaleriji na početku teksta razgledajte ovaj pariški stan u potkrovlju s dušom koji vas možda inspirira za uređenje vlastitog doma, a ne propustite pogledati ni 10 pristupačnih detalja za kraljevski dojam u domu:

Od 35 do 180 kuna: 10 pristupačnih detalja za kraljevski dojam u domu