Teško je zamisliti da je kuća izgrađena 1930-ih godina koja sada izgleda poput najljepše obiteljske oaze nekada bila mjesto koje su zaposjeli štakori i kojim se širio užegli miris vlage. Nekretninu s kojom je bilo puno posla kupio je bračni par s troje djece, ali uloženi novac, trud i vrijeme itekako su se isplatili.

Kelly Underwood-Fone i njezin suprug Alex Fone iz Windsora u britanskom Berkshireu kupili su staru kuću u nizu u srpnju 2015. godine za 640.000 funti. Kuću je trebalo u potpunosti renovirati jer je bila potpuno dotrajala i puna vlage Kelly je bila odlučna pretvoriti je u dom iz snova za svojeg supruga i njihovo troje djece.

Kuća je zaista bila ružna, nije imala nikakvu privlačnost i bila je puna PVC-a. Zamalo je nismo kupili kada se našla u prodaji. Kuća je bila iznajmljivana i nikada nije bila pošteno renovirana. Svugdje se nalazio jeftini linoleum, artex na stropovima, prokišnjavala je, a čak je bilo i štakora u stropu kuhinje! Kuhinja je bila skrpana od jeftinih jedinica, a kada smo prvi put koristili tuš, voda je curila na kat niže. Sve što bismo taknuli raspadalo se, ispričala je Kelly Underwood-Fone za Jam Press.

Unatoč brojnim nedostacima smatrala je da se s nekretninom može puno toga napraviti te je imala viziju kako bi željela da njihov novi dom izgleda. Dobro je bilo to što je kuća prostrana, upravo to dalo im je prostora za razne renovacije, a uspjeli su napraviti i dobar garažni prilaz te urediti lijep vrt pristojne veličine.

Željeli smo elegantnu, modernu obiteljsku kuću u koju bismo se svaki dan vratili s ponosom. Maštali smo o otvorenom prostoru punom svjetla u kojem bismo mogli biti zajedno kao obitelj, a volimo i primati goste te smo željeli savršen prostor i za to, dodala je Kelly. Odrađenim poslom zaista mogu biti prezadovoljni, a nakon renovacije vrijednost nekretnine porasla je za 310.000 funti.

Impresionirat će vas prekrasna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 9 Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 10 Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 7 +7 Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 6

Mama petero djece u Zagvozdu je uredila svoju raskošnu kuću punu fantastične energije i duše Raskošno uređena kuća u Zagvozdu odvjetnice Andree Cvitanović Vrzić - 21 Raskošno uređena kuća u Zagvozdu odvjetnice Andree Cvitanović Vrzić - 19 Raskošno uređena kuća u Zagvozdu odvjetnice Andree Cvitanović Vrzić - 5 +25 Raskošno uređena kuća u Zagvozdu odvjetnice Andree Cvitanović Vrzić - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju