Kada je Samantha Louise Taylor stigla na glumačku audiciju za film Nowhere Boy 2008. godine, osjećala je veliko uzbuđenje. Bio je to prvi dugometražni film koji će režirati u svojoj karijeri. Očekivala je da će na audiciji vidjeti brojne dvojnike Johna Lennona, ali ne i čovjeka svoga života.

Jedan od kandidata za naslovnu ulogu u tom polubiografskom filmu o tinejdžerskim godinama Johna Lennona bio je 18-godišnji Aaron Johnson. Kad je na setu ugledao Sam, bio je uvjeren kako će se jednoga dana oženiti njome. No o svojim planovima nije obavijestio i nju.

Točno se sjećam trenutka kad sam je prvi put ugledao. Znam točno što je nosila. Imala je bijelu košulju koju još uvijek ima u ormaru, a koju obožavam,
otkrio je glumac u razgovoru za Harper's Baazar.

Alexandra Grant i Keanu Reeves na večeri Losanđeleskog muzeja umjetnosti "Nisu dobar par, ona je prestara": Slavni muškarci koji nisu postali holivudski klišej

Sam je tada imala 41 godinu, propali brak s trgovcem umjetninama Jayom Joplingom i dvoje djece. I veliku želju da uspije u filmskom biznisu nakon dugogodišnje i vrlo plodonosne karijere likovne umjetnice čija su djela visjela u muzejima diljem svijeta.

Aaron je dobio ulogu, a ostalo je, kažu, povijest.

Iako su svi tijekom snimanja primijetili veliku kemiju između redateljice i glavnog glumca, oni nisu ništa poduzeli u vezi s tim. Ponašali su se vrlo profesionalno. No kad je pala posljednja klapa, Aaron je napravio prvi korak. Obavijestio ju je da će postati njegova supruga.

Slika nije dostupna Jesu li pretjerali? 10 slavnih parova s istom frizurom

Kad smo završili snimanje, rekao mi je da će me oženiti. U tom trenutku nismo bili na spoju niti se ikad poljubili, prisjeća se Samantha.

Zaprosio ju je točno godinu dana od trenutka kada su se upoznali, a sudbonosno da izgovorili su 21. lipnja 2012. godine u Babington Houseu u Somersetu pred najužom obitelji i prijateljima. Međusobno su spojili prezimena i oboje ih promijenili u Taylor-Johnson, a u međuvremenu su postali roditelji još dviju djevojčica.

Visoke žene i niski muškarci - 7 Visoke žene i niski muškarci: 10 slavnih parova kojima centimetri nisu važni

Što je tajna njihove veze? Ljubav, kažu. Zajedno rade sve što mogu – zajedno su napisali čak scenarij za film A Million Pieces, a u posljednjih 10 godina nisu bili odvojeni duže od dva do tri dana.

Iako o svojoj privatnosti ne govore često u medijima niti ju dijele na društvenim mrežama, vrlo su posvećeni jedno drugome, a na crvenom tepihu ne bježe od izmjene nježnosti.

I da, svaki dan kažu jedno drugome da se vole.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju