Ako nemate klimatske uređaje u uredu ili stanu, a mnogo vremena provodite na računalu, pomoć stiže u obliku malog jednoroga.

Popularna internetska trgovina Smoko, koja inače ima u ponudi mnoštvo gotovo magičnih predmeta s likom jednoroga, pobrinula se i za jednako čarobno ljetno osvježenje. Naime, predstavila je mali prijenosni ventilator u obliku neodoljivog jednoroga.

Bijeli plastični jednorog sa zlatnim rogom i „grivom“ u duginim bojama uklopit će se u svaki prostor, kako u one tinejdžerske, tako i u radne prostore nas velike djece koja još uvijek nalazimo inspiraciju u bajkovitim predmetima.

Bajkoviti jednorog uklopit će se u svaki prostor, a posebno je pak zanimljiv način njegovog paljenja - potezanjem repa.

Visok je dvadesetak, a širok dvanaest centimetara pa ne zauzima mnogo prostora na radnome stolu, no sasvim će sigurno privući poglede svih kolega ili ukućana.

Neodoljivi jednorog pobrinut će se za osvježenje na radnom stolu Neodoljivi jednorog pobrinut će se za osvježenje na radnom stolu (Foto: Lightbox)

Uz njega dolazi i USB kabel uz pomoć kojeg ga vrlo lako možete priključili na stolno ili prijenosno računalo. Posebno je pak zanimljiv zaigran način njegova paljenja – povlačenjem repa sa stražnje strane.

Spajajući funkcionalnost, estetiku i bajkovitu notu, ovaj USB ventilator zasigurno će vam uljepšati ljetne dane, čak i one koje morate provesti za računalom. U internetskoj trgovini Smoko može se kupiti za 178 kuna, a dostupan je i na Amazonu.

Za sve ljubitelje jednoroga tu je i krema za sunčanje sa zaštitnim faktorom 30 za svjetlucavu kožu iz istoimene internetske trgovine.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju