Približava nam se jesen, a s njome i novi počeci. To je vidljivo i u mnogim horoskopskim znakovima.

Što horoskopske znakove čeka u rujnu?

1. Ovan

Položaj Jupitera učinit će da ovnovi u rujnu 2022. osjećaju veliku potrebu za intelektualnim razvojem.

Zahvaljujući predanosti, uspjet ćete ispuniti sve obveze, što će šef primijetiti i nagraditi.

Samci će krajem mjeseca imati sreće jer će upoznati zanimljivu osobu koju će osvojiti svojim unutarnjim magnetizmom. Također vrijedi zapamtiti da je ljubav nepredvidiva i nikad ne znate što će vam se dogoditi.

Umjerena tjelovježba, zdrava hrana i biljni napitci pomoći će vam da se vratite u formu.

Pročitajte i što ovnove očekuje u rujnu.

2. Bik

U rujnu 2022. ljudi rođeni u znaku bika ovisit će o tuđim odlukama.

Kada je riječ o ljubavi, zauzeti bikovi bit će spremni na kompromise i shvatiti koliko im je važna njihova posebna osoba, a moguće je i planiranje povećanja obitelji.

Usamljeni bik imat će želju za izlascima i druženjem. Upisom na zanimljiv tečaj značajno ćete povećati šanse da upoznate nekog novog.

Vježbe u kombinaciji s dobrom prehranom ključ su uspjeha.

Pročitajte i što bikove očekuje u rujnu.

3. Blizanci

Rujan 2022. bit će miran i predvidljiv za blizance.

Položaj Venere donijet će vam dodatni šarm i privlačnost. Ovog mjeseca ćete se prije svega zabaviti. Ozbiljne veze za one koji ih traže zasad nisu na vidiku, no bračni će parovi početi planirati obitelj.

U rujnu će zdravstveno stanje biti jako dobro. Ipak, usredotočite se na ono što jedete i iz prehrane izbacite tešku, masnu i kiselu hranu. Zahvaljujući tome, riješit ćete se želučanih problema.

Pročitajte i što blizance očekuje u rujnu.

4. Rak

Rujan 2022. za rakove će biti pun radosti, pogotovo ako imaju djecu. Oni će biti pokretačka snaga za djelovanje.

Dugotrajne veze rakova doživjet će krizu, koja će za neke završiti raskidom. Usamljeni rak počet će ozbiljno razmišljati o promjenama i obitelji.

Pokreće vas Merkurova energija, ali ne zaboravite da je potrebno unositi i hranjive nutrijente.

Pročitajte i što rakove očekuje u rujnu.

5. Lav

U rujnu zvijezde predviđaju prosperitet ambicioznim lavovima. Imat će puno slobode djelovanja i još više mogućnosti nego prije mjesec dana.

Oko usamljenog lava ovog mjeseca bit će puno potencijalnih kandidata za partnera. Samci će pak biti ćudljivi, promjenjivi i nestabilni u svojim osjećajima, što učinkovito tjera obožavatelje.

Zdravlje lava bit će besprijekorno veći dio mjeseca. Dovoljna količina sna, odmora i opuštanja omogućit će vam održavanje dobre fizičke i psihičke kondicije.

Pročitajte i što lavove očekuje u rujnu.

6. Djevica

U rujnu bi naglasak kod djevica trebao biti na profesionalnom razvoju. Uspjeh će vam osigurati usavršavanje profesionalnih vještina, kao i veliku suzdržanost u iskazivanju emocija.

U prvom tjednu rujna 2022. vrijedi se usredotočiti na izgradnju novih ljubavnih veza. Kompromisi su neophodni ako želite razviti svoju vezu.

Zdravlje će u rujnu biti savršeno. Iako bolesti neće biti, vrijedi razmišljati o borbi protiv ovisnosti i nezdravih navika, što neće donijeti samo poboljšanje kondicije, već i emotivnu stabilnost.

Pročitajte i što djevice očekuje u rujnu.

7. Vaga

U rujnu 2022. vage bi se trebale usredotočiti na sebe i svoje potrebe.

Rujan obećava da će biti vrlo dobar u financijskom smislu, pogotovo ako koristite podršku stručnjaka u području financija.

Ljubav će biti komplicirana, a kućno ozračje vrlo sumorno. U temelju toga leži svađa koju ste vjerojatno vi prouzročili. Zapamtite da su strpljenje i otvorenost vrlo važni u odnosima.

Što se tiče samaca, imat će mnogo prilika za sklapanje prijateljstava.

Briga o zdravlju nakon početnih poteškoća počet će vas oduševljavati i biti stalni dio vašeg rasporeda.

Pročitajte i što vage očekuje u rujnu.

8. Škorpion

Rujan obećava da će biti vrlo pozitivan za škorpiona. Karijera će se razvijati, a pojavit će se i izgledi za napredovanje, a s tim će se poboljšati i financije.

Škorpioni koji su u vezama doživjet će preporod. Samci na svojem putu susreću zanimljive ljude. Jedno od poznanstava može se pretvoriti u nešto ozbiljnije, ali zapamtite da ljubavi treba vremena da naraste.

Škorpionu ne nedostaje energije i bit će u izvrsnoj psihičkoj kondiciji.

Pročitajte i što škorpione očekuje u rujnu.

9. Strijelac

U rujnu 2022. strijelac će se fokusirati na svoj razvoj. Konačno će doći vrijeme da vas kolege s posla saslušaju. Rujan će biti vrlo dobar što se tiče financija. Možete si priuštiti nešto o čemu već dugo razmišljate.

Strijelac će biti popustljiv, pričljiv i zaraziti druge svojom strašću. Također je moguće da će se javiti želja za povećanjem obitelji.
Slobodni strijelci širit će svoj šarm, pa će ih zainteresirati nekoliko potencijalnih kandidata za vezu.

Kada osjetite rane simptome bolesti, ne odgađajte liječenje za kasnije.

Pročitajte i što strijelce očekuje u rujnu.

10. Jarac

Rujan će biti izazovan za jarčeve jer im mnoge stvari neće ići od ruke, no obećava biti dobar u financijskom smislu. Pritjecat će dobit od raznih projekata i aktivnosti koje će vam pružiti mir i sigurnost.

Ljubavni odnosi bit će svijetla točka mjeseca. Oni u vezama zajedno će planirati budućnost, ostvariti svoje snove i uživati u prisutnosti partnera. Samci će u rujnu biti vrlo aktivni i bacit će se u vrtlog društvenih susreta i radosti druženja s drugima.

Ovaj je mjesec savršen i za odvikavanje od loših navika.

Pročitajte i što jarčeve očekuje u rujnu.

11. Vodenjak

Uspostavljanje harmonije u vašem okruženju bit će ključno za postizanje vašeg profesionalnog uspjeha.

Nova ljubav koja će se pojaviti u životu usamljenog vodenjaka bit će puna fascinacije i uzbuđenja. Veliki osjećaj sreće dat će vam energiju za djelovanje. Romantika će prikriti i nezanimljive osobine partnera, koje će tek s vremenom početi izlaziti na vidjelo, osobito nakon 20.

Potrebno je imati odgovarajući pristup prehrani i ne zaboraviti vježbati.

Pročitajte i što vodenjake očekuje u rujnu.

12. Ribe

U rujnu 2022. ribe će se zaista ludo provesti. Predstoje mnoge promjene na poslu, moguć je prelazak u drugu tvrtku ili promjena pozicije s potpuno novim obavezama.

Rujan će za samce biti bogat prilikama za upoznavanje; zasad mirne ribe krenut će u potragu za avanturama i upustiti se u romansu. To može rezultirati neplaniranom trudnoćom.

Pokušajte se pobrinuti za unutarnje čišćenje tijela i prehranu kako biste što bolje prebroditi rujan.

Pročitajte i što ribe očekuje u rujnu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju