Povijesna ljubavna drama u režiji Chrisa Van Dusena i produkciji Shonde Rhimes brzo je prikupila simpatije javnosti, a treća sezona samo što nije stigla.

Galerija Scene iz treće sezone Bridgertona Scene iz treće sezone Bridgertona Scene iz treće sezone Bridgertona +6 Scene iz treće sezone Bridgertona

Ako još uvijek niste pogledali Bridgerton, radi se o seriji snimljenoj prema knjigama Julije Quinn koje prate osmero sestara i braće obitelji Bridgerton u visokom londonskom društvu, a treća sezona će u prvi plan staviti osebujnu Penelope, ludo zaljubljenu u Colina Bridgertona, jednog od spomenute braće.

Iako nam trailer nije puno otkrio, da se zaključiti da među njima postoji više od prijateljstva, a napetih ljubavnih trenutaka zasigurno neće nedostajati, što možemo zaključiti i po fotografijama koje prikazuju i sreću i tugu glavne junakinje ove sezone.

Što nas čeka u trećoj sezoni?

Osim već dobro poznatih likova, u trećoj sezoni ćemo upoznati tri nova lika. Daniel Francis glumit će Marcusa Andersona, karizmatičnog novog igrača o kojemu još ne znamo mnogo.

James Phoon glumit će Harryja Dankwortha, kojem možda nedostaje duhovitosti, ali to nadoknađuje poletnim izgledom, a Sam Phillips iz serije The Crown pojavit će se kao Lord Debling, novi prosac Penelope.

Scene iz treće sezone Bridgertona Scene iz treće sezone Bridgertona (Foto: Profimedia)

Prema službenom sinopsisu, Penelope je konačno spremna okrenuti novi list u svome životu, a u novom poglavlju neće biti mjesta za njezinu dugogodišnju simpatiju, Colina Bridgertona. Samosvjesna djevojka odlučila je da je spremna za brak, jer smatra da će joj brak pomoći da nastavi sa svojim dvostrukim životom.

Scene iz treće sezone Bridgertona Scene iz treće sezone Bridgertona (Foto: Profimedia)

Ipak, kako glasi ostatak sinopsisa, Penelopini pokušaji na burzi brakova propadaju. U međuvremenu, Colin se vratio sa putovanja i postao vrlo obeshrabren je kada shvatio da ga Penelope, jedina osoba koja ga je uvijek cijenila takvog kakav jest, više ne gleda istim očima.

Kad izlazi treća sezona? 

Nova sezona donosi puno zapetljanih i dramatičnih trenutaka, a kako bismo vidjeli što će se dogoditi s junacima nove sezone ne moramo dugo čekati. Treća sezona izlazi u dva dijela – prvi dio gledamo već u četvrtak, 16. svibnja, a drugi dio izlazi za mjesec dana, 13. lipnja.

Scene iz treće sezone Bridgertona Scene iz treće sezone Bridgertona (Foto: Profimedia)

Dok čekamo treću sezonu, provjerite svoje znanje u zabavnom kvizu o Bridgertonu. 

  The Gentlemen Pozitivne reakcije samo se nižu: Izašla je nova serija Guya Ritchieja Orion i Mrak Na Netflix stiže crtić "Orion i Mrak", koji može pomoći djetetu da se manje boji mraka Griselda Serija o narkošefici Griseldi Blanco Sofiju Vergaru prikazala u sasvim drukčijem izdanju Filmovi i serije na Netflixu u 2024. Vrijedi čekati: 10 najboljih naslova koji na Netflix stižu u 2024. Lee Min-ho i Kim Go-eun Za najveće romantičarke: Korejske ljubavne serije na Netflixu koje morate pogledati

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju