Vjenčanja nogometaša uvijek su posebno glamurozna, a takvo je bilo i vjenčanje hrvatskog nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara i njegove izabranice Adriane, koji su se na vječnu ljubav zavjetovali u lipnju u Dubrovniku. Adriana je nosila ekstravagantnu vjenčanicu s potpisom Matije Vuice, a pozornost su privukle i gošće na njihovu vjenčanju.

Galerija Tia Mamić, Lucija Mamić i Iva Mamić na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije Lucija Mamić, Iva Mamić i Višnja Vjetrović na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije Gošće na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije +8 Gošće na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije

Među njima su bile i Anita Lovren u žutoj haljini koja ističe ženstvene obline i Iva Šarić, koja je nosila pripijenu crnu haljinu dugih rukava. Gošće na vjenčanjima nogometaša pomno biraju svoje toalete, a tako je bilo i na vjenčanju nogometnog reprezentativca Tina Jedvaja i Dine Dragije u lipnju u Varaždinu.

Lucija Mamić, Iva Mamić i Višnja Vjetrović na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije Lucija Mamić, Iva Mamić i Višnja Vjetrović na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije (Foto: Josip Regovic/Pixsell)

Posebno se tada istaknula Tia Mamić u maksi haljini koja voli putene ženske figure, dok su Lucija i Iva Mamić izabrale haljine s visokim prorezima, Iva ružičastu s otvorenim leđima, dok je Lucija privlačila pozornost u žutoj toaleti s otvorom na predjelu dekoltea i trbuha.

Dejan i Anita Lovren na vjenčanju Adriane i Duje Ćalete-Cara Dejan i Anita Lovren na vjenčanju Adriane i Duje Ćalete-Cara (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Prisjetili smo se i što su nosile gošće na vjenčanju Matea i Izabel Kovačić 2017. godine u Zagrebu, među kojima je bila i Josipa Perišić, supruga nogometaša Ivana Perišića te Clarise Alves, supruga brazilskog nogometaša Marcela Vieire.

Izdanja 12 slavnih Hrvatica u kojima su se pojavile kao gošće na vjenčanjima Izdanja slavnih Hrvatica mogu vam poslužiti kao izvor inspiracije Ana Gruica Uglešić na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje Izabel Kovačić na vjenčanju sestre nogometaša Matea Kovačića +3 Josipa Perišić na vjenčanju Matea Kovačića i Izabel Kovačić

Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici Matije Vuice Vjenčanica o kojoj se priča: Adriana Ćaleta-Car u glamuroznoj haljini koja udara kontru tradiciji

Izbor modnih kombinacija gošći na vjenčanjima hrvatskih nogometaša pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Josipa Perišić sa sinom na vjenčanju nogometaša Matea Kovačića i Izabel Andrijanić 2017. godine Josipa Perišić sa sinom na vjenčanju nogometaša Matea Kovačića i Izabel Andrijanić 2017. godine (Foto: Robert Anic/Pixsell)

Gošće na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije Gošće na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije (Foto: Josip Regovic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju