Osvježenje od vrućina pruža nam i obožavana ledena slastica – sladoled. Svatko ima najdražu aromu sladoleda koja, iznenađujuće, može otkriti nešto i o karakteru osobe. Zabavite se i pročitajte što omiljeni okus sladoleda govori o vama.

Čokolada
Koketna ste, zavodljiva, živahna i šarmantna osoba. Na vašem dobrom izgledu i pameti drugi vam često zavide. Štoviše, često žele biti poput vas. Obdareni ste rijetkom talentom o kojem većina može samo sanjati. Ipak, nerijetko ste i lakovjerni te volite da vam je život ispunjen dozom dramatike.

Volite li stracciatellu to znači da ste zahtjevna, odlučna i dosljedna osoba koja traži puno i od sebe i od drugih

Vanilija
Volite rutinu, jednostavan i miran život bez previše neočekivanih uzbuđenja i situacija koje niste mogli predvidjeti. Neki bi vaš život opisali dosadnim, ali vi jednostavno znate cijeniti život sam po sebi i uživati u sitnicama i malim zadovoljstvima.

Voćni okusi

Tolerantna ste, obzirna i odana osoba. Krasi vas sposobnost logičnog razmišljanja u svakoj situaciji. Isto kao što imate tolerancije prema drugima, očekujete da i drugi budu tolerantni prema vama. Vaš životni moto je ''živi i pusti druge da žive''. Ustvari vam nije ni bitno što drugi misle o vama jer vi ste se pomirili sa svojim životnim odlukama.

Broj Zabavite se: Otkrijte što sve brojka vašeg rođenja otkriva o vama

Stracciatella
Zahtjevna ste, odlučna i dosljedna osoba koja se ne odriče svojih principa i uvjerenja. Tražite mnogo i od sebe i od drugih te gotovo nikada niste potpuno zadovoljni. Izbirljivi ste, ali barem znate što želite. Ipak, ne bi bilo naodmet da se ponekad opustite, budete spontaniji, uživate i da se nagradite za vlastiti rad i trud.

Pistacija
Krase vas prigušena sofisticiranost i damske manire. Uvijek ste uglađeni, uljudni, a vaš ''gospodski'' rječnik impresionira svakoga s kime razgovarate. Nije ništa neobično vidjeti ljubiteljicu pistacija na plaži u šeširu s velikim obodom – jer ona voli eleganciju i damski stil.

Sladoled s komadićima čokoladnih keksa
Pomalo ste štreberski tip, ali na potpuno simpatičan način, i drugi vas smatraju milom i vrlo pametnom osobom. Obožavate čitati i kod kuće vrlo vjerojatno imate hrpu knjiga. S knjigom u ruci vi ste na svome. Omiljena mentalna hrana vam je upijanje novih znanja i širenje vidika.

Lješnjak ili orah
Privržena ste, poštena, savjesna i pristojna osoba. Imate visoke standarde kada je riječ o tome što je ispravno, a što nije. Uvijek se bojite da ćete povrijediti tuđe osjećaje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju