Osvježenje od vrućina pruža nam i obožavana ledena slastica – sladoled. Svatko ima najdražu aromu sladoleda koja, iznenađujuće, može otkriti nešto i o karakteru osobe. Zabavite se i pročitajte što omiljeni okus sladoleda govori o vama.

  Galerija Sladoled Sladoled Sladoled +4 Osobe koje uvijek biraju viniliju vole miran život i strah ih je promjena

Čokolada

Koketna ste, zavodljiva, živahna i šarmantna osoba. Na vašem dobrom izgledu i pameti drugi vam često zavide. Štoviše, često žele biti poput vas. Obdareni ste rijetkom talentom o kojem većina može samo sanjati. Ipak, nerijetko ste i lakovjerni te volite da vam je život ispunjen dozom dramatike.

Ako volite čokoladu izrazito ste šarmantni Ako volite čokoladu izrazito ste šarmantni (Foto: Shutterstock)

Vanilija

Volite rutinu, jednostavan i miran život bez previše neočekivanih uzbuđenja i situacija koje niste mogli predvidjeti. Neki bi vaš život opisali dosadnim, ali vi jednostavno znate cijeniti život sam po sebi i uživati u sitnicama i malim zadovoljstvima.

Sladoled Osobe koje uvijek biraju viniliju vole miran život i strah ih je promjena (Foto: Shutterstock)

Voćni okusi

Tolerantna ste, obzirna i odana osoba. Krasi vas sposobnost logičnog razmišljanja u svakoj situaciji. Isto kao što imate tolerancije prema drugima, očekujete da i drugi budu tolerantni prema vama. Vaš životni moto je ''živi i pusti druge da žive''. Ustvari vam nije ni bitno što drugi misle o vama jer vi ste se pomirili sa svojim životnim odlukama.

Sladoled Osobe koje vole voćne sladolede krasi sposobnost logičkog razmišljanja (Foto: Shutterstock)

Stracciatella

Zahtjevna ste, odlučna i dosljedna osoba koja se ne odriče svojih principa i uvjerenja. Tražite mnogo i od sebe i od drugih te gotovo nikada niste potpuno zadovoljni. Izbirljivi ste, ali barem znate što želite. Ipak, ne bi bilo naodmet da se ponekad opustite, budete spontaniji, uživate i da se nagradite za vlastiti rad i trud.

Sladoled Stracciatella otkriva da ste jako principijelni (Foto: Shutterstock)

Pistacija

Krase vas prigušena sofisticiranost i damske manire. Uvijek ste uglađeni, uljudni, a vaš ''gospodski'' rječnik impresionira svakoga s kime razgovarate. Nije ništa neobično vidjeti ljubiteljicu pistacija na plaži u šeširu s velikim obodom – jer ona voli eleganciju i damski stil.

Sladoled Okus pistacije omiljen je onima damskog stila (Foto: Shutterstock)

Sladoled s komadićima čokoladnih keksa

Pomalo ste štreberski tip, ali na potpuno simpatičan način, i drugi vas smatraju milom i vrlo pametnom osobom. Obožavate čitati i kod kuće vrlo vjerojatno imate hrpu knjiga. S knjigom u ruci vi ste na svome. Omiljena mentalna hrana vam je upijanje novih znanja i širenje vidika.

Sladoled Ako najviše volite sladoled s komadićima čokoladnih keksa vjerojatno ste štreferski tip (Foto: Shutterstock)

Lješnjak ili orah

Privržena ste, poštena, savjesna i pristojna osoba. Imate visoke standarde kada je riječ o tome što je ispravno, a što nije. Uvijek se bojite da ćete povrijediti tuđe osjećaje.

Sladoled Ako su vam najdraži okusi lješnjak ili orah pošteni ste, pristojni i savjesni (Foto: Shutterstock)

Ljubitelji sladoleda u nastavku mogu pronaći jednostavne recepte za omiljenu ljetnu poslasticu. 

Sladoled od bazge Sladoled od bazge: Osvježavajući desert za čiju pripremu ne trebate aparat Sladoled od vanilije Samo tri sastojka: Kremasti sladoled od vanilije koji možete napraviti bez aparata Domaći sladoled od pistacije i maline za koji vam ne treba aparat za sladoled Čudo koliko je dobar! Domaći sladoled od pistacije i maline za koji vam ne treba aparat Sladoled od breskve Tri okusa za sve ukuse: Napravite najkremastiji sladoled bez aparata i gnjavaže Džin sa sladoledom Recept za sladoledno iznenađenje s džinom i likerom od čokolade Sladoled od čokolade Sladoled od čokolade koji možete napraviti bez aparata

Dobar tek! 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju