Horoskop može razotkriti mnogo toga o našem karakteru, ali i pokazati što cijenimo kod drugih osoba. Zabavite se i provjerite kakvog partnera zaslužujete s obzirom na svoj znak


Žena ovan

Ovnice su samostalna i logična bića. Obožavaju intelektualne diskusije i žele partnera s kojima će moći voditi duboke razgovore. Također vole muškarce koji su samopouzdani i iskreni. Žena ovan nema vremena za lašce.

Žena bik
Bičice se vole razmaziti sa svojim grješnim zadovoljstvom. Kada su u vezi, vrlo su posvećene svojim partnerima. Od svojih muškaraca očekuju da su strastveni i romantični. Isto tako, seksi im je muškarac koji ima svoje mišljenje i stav.

Žene škorpioni su impulzivna bića koja prvo nešto naprave, a tek onda razmišljaju o posljedicama. Seks im je vrlo važan u vezi. U potrazi su muškarcima koji su zabavni, strpljivi i koji dijele njihovu strast prema životu.

Žena blizanac
Blizanci obožavaju eksperimentirati i isprobati nove stvari. Pustolovne su, društvene i očekuju iste kvalitete oko osoba koje ih okružuju. Žena blizanac zato traži muškarca koji je zabavan, razigran, ali i zna što želi od života (i ne srami se to priznati).

Žena rak
Nitko u zodijaku nije tako ljubazan i osjetljiv poput račice. One uvijek brinu o svojim partnerima, ali to ne znači da se daju iskorištavati. Od muškarca traže nekoga tko je sličan njima: iskren, pošten i spreman na potpuno predavanje u vezi. Provjerite i koji znakovi horoskopa su najbolji ljubavni parovi.

Žena lav

Žena lav "pada“ na odanost i motiviranost u životu. Ako njezin partner nema ovih karakteristika, veza će im se brzo raspasti. Lavica će tražiti muškarca koji zna izreći ono što želi i misli bez ustručavanja. Isto tako, u potrazi je za muškarcem koji je darežljiv i koji voli koketirati s njom.

Ljubavni horoskop: Kome će 2018. biti godina velikih odluka?

Žena djevica
Djevice su promišljene i tajanstvene. Ne otvaraju se brzo drugima, zbog čega im je teško započeti vezu. Upravo zato u potrazi su za strpljivim muškarcem koji zna da će mu se čekanje isplatiti. Također, žele muškarca koji će podržavati njezine životne odluke i poteze.

Žena vaga
Žena vaga je tvrdoglava, logična i sklona analiziranju. Baš zato privlači je odan muškarac koji se zna prilagoditi određenoj situaciji. Isto tako želi muškarca koji je vješt u komunikaciji, i koji joj neće skrivati važne stvari iz svojeg života. Saznajte i koja 3 znaka koja će lako šarmirati i one "neosvojive".

Žena škorpion

Žene škorpioni su impulzivna bića koja prvo nešto naprave, a tek onda razmišljaju o posljedicama. Seks im je vrlo važan u vezi. U potrazi su muškarcima koji su zabavni, strpljivi i koji dijele njihovu strast prema životu.

Žena strijelac
Žena strijelac je pustolovna i opuštena, koja voli isprobavati nove stvari. Traži muškarca sa sličnim karakteristikama. Osobito su joj dragi čulni muškarci koji imaju smisao za humor, i koji ga koriste kako bi smanjili stres u svojim životima.

Pročitajte i tko su najbolji ljubavnici prema horoskopskom znaku.

Žena jarac

Jarčice su pametne i ozbiljne osobe, pa traže muškarca koji će ih znati opustiti i razveseliti. No to ne znači da ne žele pouzdanog muškarca. Naprotiv, traže vrijedne i lojalne partnere koji će se potruditi za uspješnost njihove veze.

Žena vodenjak

Vodenjačica je vrlo kreativna osoba, te sklona pustolovinama u spavaćoj sobi. U potrazi je za muškarcem koji je šarmantan i strastven. Također, želi partnera koji je društven i zbog kojeg će se osjećati samopouzdanije u svojoj koži.

Žena riba

Ribe su introspektivne i emotivne osobe, te znaju kako te karakteristike iskoristiti u svoju korist. Ne trpe gluposti od drugih, iskrene su i reći će vam što ih muči. Za vezu žele osobu koja je suosjećajna i pažljiva poput njih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju