Ljubitelje najpopularnije Netflixove uspješnice „Stranger Thing“ oduševit će ukusni, šareni i slatko zastrašujući noviteti u zagrebačkom Cat Caffeu.

Galerija Stranger Things ponuda u Cat Caffeu Stranger Things ponuda u Cat Caffeu Stranger Things ponuda u Cat Caffeu +3 Stranger Things ponuda u Cat Caffeu

U iščekivanju najnovije sezone zagrebački kafić se dosjetio pripremiti baš zanimljivu tjednu ponudu. Radi se o ukusnim napitcima inspiriranim jednom od najpopularnijih serija današnjice.

Već na prvi gutljaj posjetitelji će imati priliku krenuti u Upside Down pomoću kreativnih kombinacija okusa u ovoj specijalnoj ponudi.

Kada smo smišljali Stranger Things pića naišli smo na veliki problem - kako odabrati teme i imena kad su nam svi u seriji tako super?, napisali su iz Cat Caffea na Instagramu, a po fotografijama na Instagramu možemo vidjeti da su taj problem lako riješili.

Osim kava i ukusnih toplih čokolada, tjedna ponuda Cat Caffea uključuje i koktele. Sladokusce će zasigurno oduševiti varijante mliječne i bijele tople čokolade, koje su dobile imena 11, Demogorgon i Eddie.

11 je fini cheesecake sa toffee nut sirupom u sredini i vaflom na vrhu, baš kao što Eleven to voli.

Eddie je pikantna varijanta vruće čokolade, dok se Demogorgon sastoji od bijele čokolade, sirupa od đumbira i pirea od jagode.

Stranger Things ponuda u Cat Caffeu Stranger Things ponuda u Cat Caffeu (Foto: Instagram@CatCaffee)

Stranger Things kokteli također dolaze u tri varijante. Vecna je glavni negativac u seriji pa je jedan od upečatljivijih sastojaka chilli. Liker od kave, Bailey's i pire od crvene naranče zasigurno će zainteresirati vaše nepce.

Upside Down koktel kombinacija je s tekilom, blue curacao likerom, blue curacao sirupom, sirupom od rozog grejpa i Spriteom.

Scoops Ahoy ime je slastičarne u kojoj ekipa provodi puno vremena. To su ime u Cat Caffeu posudili posljednji koktel iz Stranger Things tjedne ponude.

Stranger Things kviz Riješite kviz i saznajte jeste li spremni za veliku završnicu serije "Stranger Things"

Zabavni koktel se sastoji od vodke, Malibu ruma, banana likera, blue curacao sirupa, pirea od jagode, grenadina sirupa, sirupa od kokosa, soka od ananasa, te šećerne vate na vrhu sa šećernim ukrasima i šljokicama.

Stranger Things ponuda u Cat Caffeu Stranger Things ponuda u Cat Caffeu (Foto: Instagram@CatCaffee)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju