Kada tražimo nadahnuće za jesenski street style, dovoljno je prošetati se našim ulicama i inspiraciju ćemo brzo pronaći. Zapazili smo tako u središtu Zagreba i lijepu brinetu čiji središnji dio outfita čine kratki vuneni kaput i čizme iznad koljena.

Galerija Street style lijepe brinete iz centra Zagreba u čizmama iznad koljena - 8 Street style lijepe brinete iz centra Zagreba u čizmama iznad koljena - 2 Street style lijepe brinete iz centra Zagreba u čizmama iznad koljena - 7 +5 Street style ljepotica iz centra Zagreba nosi kratki vuneni kaput iz trgovine Zara  

Uske čizme iznad koljena uvijek izgledaju ženstveno, a još jedna potvrda tome stiže nam iz centra metropole kojim je prošetala mlada ljepotica kao s modne piste. Za svoj street style izabrala je model na špic od imitacije brušene kože iz trgovine Asos. Efektne čizme imaju blok-petu od deset centimetara te vezicu sa stražnje strane.

Nije ni čudo da su te atraktivne čizme stvorene za privlačenje pogleda gotovo rasprodane, a još nekoliko brojeva može se kupiti po cijeni koja je snižena s 50,63 funti (437 kuna) na 30,37 funti (262 kune).

Jesensko street style izdanje ljepotice iz Zagreba Ljepotica iz Zagreba u obožavanim čizmama koje su žene ukrale iz muškog ormara

Dama iz Zagreba u trendi gležnjačama Dama iz Zagreba u gležnjačama koje su trenutno najveća konkurencija štiklama

Čizme iznad koljena koje su pravi adut jesenske garderobe lijepa brineta kombinirala je uz kratki vuneni kaput boje devine dlake iz trgovine Zara. Kaputić kroja uz tijelo ima ovratnik s reverima te kopčanje na jedan gumb. Stilizirala ga je uz široki crni remen sa zlatnom kopčom koji je dodatno naglasio njezin vitki struk.

Meghan Markle: Mrak čizme do koljena kao kruna izdanju za svaku pohvalu Meghan Markle u visokim crnim čizmama s potpisom Victorije Beckham - 1 Meghan Markle u visokim crnim čizmama s potpisom Victorije Beckham - 5 Meghan Markle u visokim crnim čizmama s potpisom Victorije Beckham - 6 +4 Meghan Markle u visokim crnim čizmama s potpisom Victorije Beckham - 4

Dovoljne su bile još crne traperice i crna dolčevita te crna torbica sa zlatnim lancem i šik crni šeširić za konačni tip-top dojam.

Street style lijepe brinete iz centra Zagreba u čizmama iznad koljena - 5 Street style lijepe brinete iz centra Zagreba u čizmama iznad koljena marke Asos (Foto: Slaven Janđel)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju