Stiglo nam je ljeto, a s njim i djevojke u ljetnim haljinama koje svojim street style kombinacijama uljepšavaju naše ulice. Među njima je i ljepotica koja je u društvu svoje posebne prijateljice prošetala središtem Zagreba.

Galerija Ljepotica iz Ilice u društvu posebne prijateljice - 3 Ljepotica iz Ilice u društvu posebne prijateljice - 5 Ljepotica iz Ilice u društvu posebne prijateljice - 4 +2 Dramaturginja Tea Matanović prošetala je centrom Zagreba sa svojom kujicom Sitkom  

Bijela haljina uvijek je efektan i odličan izbor za tople dane, a nosi je i dramaturginja Tea Matanović koju je naš fotograf snimio u centru Zagreba. Za svoj street style Tea je izabrala ženstvenu haljinu na preklop ukrašenu izvezenim detaljima na rukavima i donjem dijelu koja je predivno naglasila njezinu figuru pješčanog sata. Laganu haljinu stvorenu za vruće ljeto dugokosa ljepotica upotpunila je s platnenim remenom u bež i smeđoj boji.

Lijepa Tea Ilicom je prošetala u posebnom društvu, sa svojom kujicom Sitkom koju je nedavno udomila iz skloništa Dumovec

Svoj stajling zagrebačka dramaturginja lijepo je nadopunila s bijelo-crnim špagericama, smeđom drvenom torbicom i slamnatim šeširićem. Od nakita izabrala je tanki zlatni ručni sat te naušnice i lančić s biserima, a oči je od sunca zaštitila smeđim sunčanim naočalama s mačkastim okvirom.

Antonela Golobić Miss ležernosti: Dama iz Zagreba u hlačama koje su uvijek dobar odabir

Antonela Čupić Popularan model: Dama iz Zagreba u "naopakoj" suknji iz Zare

Lijepa Tea Ilicom je prošetala u posebnom društvu, sa svojom kujicom Sitkom koju je nedavno udomila iz skloništa Dumovec. Čarobnih plavih očiju, ova prekrasna ženka haskija plijenila je pažnju baš kao i njezina vlasnica koja je Sitki pružila divan dom i beskrajnu ljubav.

Ljepotica iz Ilice u društvu posebne prijateljice - 6 Street style dramaturginje Tee Matanović u predivnoj bijeloj haljini (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju