Plavokosa dama koja je prošetala središtem Zagreba oduševila nas je svojom odjevnom kombinacijom koja odiše urbanošću i sportskom elegancijom. Svoj ležerni street style složila je s puno stila u neutralnim tonovima s dodatkom smeđe boje.

Galerija Street style urbane dame iz centra Zagreba - 7 Street style urbane dame iz centra Zagreba - 4 Street style urbane dame iz centra Zagreba - 2 +2 Street style urbane dame iz centra Zagreb

I modna kombinacija bez štikli i ženstvenih komada poput haljine i suknje može izgledati profinjeno i tip-top. Pokazala je to street style dama koju smo zapazili u centru Zagreba u izdanju koje je savršen primjer sportske elegancije.

Svoj stajling složila je od vrlo nosivih udobnih komada poput bež hlača vrećastog kroja koje sežu do iznad gležnja te na krajevima imaju gumb za reguliranje širine. Uz ležerne hlače nosila je običnu bijelu majicu utaknutu u hlače i malo izvučenu, a upotpunila ih je smeđim remenom s velikom kopčom u obliku slova H.

Street style urbane dame iz centra Zagreba - 2 Street style dama iz centra Zagreba nosi torbu kuće Celine, model Nano Luggage Tote (Foto: Celine)

Gore je nosila tamnosmeđu jaknu od brušene kože ukrašenu bež krznom, a na nogama visoke tenisice brenda Nike u kombinacije bijele i boje pijeska. Zagrebačka street stylerica nosi model Air Jordan 1 Elevate High izrađen od mat kože s povišenim đonom koji lijepo izdužuje noge i čitavu figuru.

Suknju kakvu nosi mlada dama iz Zagreba sve više žena želi imati u ormaru Street style izdanje iz Zagreba Street style izdanje iz Zagreba u traper suknji Pull&Bear, 29,99 eura +6 Stradivarius, 25,99 eura

Šetnja Zadrom u predobrim tenisicama kojima su traperice savršen par Street Style izdanje iz Zadra Starke su tenisice koje Hrvatsice obožavaju nositi Street Style izdanje iz Zadra - 1 +3 Charlize Theron u starkama

Urbana dama pažljivo je odabrala i modne detalje te je nosila bijelu šiltericu ukrašenu velikim crvenim slovom A i torbu francuske modne kuće Celine u kombinaciji crne i bež boje, vrlo praktičan model Nano Luggage Tote s odvojivim remenom za nošenje na ramenu ili preko tijela, kako je nosi zvijezda naše street style priče.

Torbica ima i dvije male ručke, jedan vanjski džep s patentnim zatvaračem te unutarnji džep za preglednije spremanje stvari.

Street style urbane dame iz centra Zagreba - 1 Street style urbane dame iz centra Zagreb (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju