Street style izdanja slavnih trendseterica koja imamo prilike vidjeti na Tjednima mode posljednjih godina iščekuju se koliko i revije cijenjenih modnih kuća. Naravno, koncept ulične mode tamo je malo drukčiji.

Galerija Street style izdanje Tamare Kalinić - 1 Street style izdanje Tamare Kalinić - 2 Street style izdanje Tamare Kalinić - 3 +13 Tamara Kalinić na Tjednu mode

To su prigode u kojima dio street style izdanja postaju glamurozne haljine ili otkačeni komadi koji nikako nisu praktični za nošenje u svakodnevnim prigodama.

Street style izdanje Tamare Kalinić - 15 Tamara Kalinić na Tjednu mode (Foto: Profimedia)

Međutim, to ne znači da se među eklektičnim, otkačenim i često teatralnim izdanjima ne mogu pronaći i ona koja nam mogu poslužiti kao inspiracija za naše dnevne kombinacije.

Primjerice, najuspješniju regionalnu modnu influensericu Tamaru Kalinić na Tjednima mode viđali smo u raznim izdanjima, uključujući i ona sastavljena od bazičnih komada.

Street style izdanje Tamare Kalinić - 3 Tamara Kalinić na Tjednu mode (Foto: Profimedia)

Traperice, crna bluza, štikle i torba možda pripadaju kategoriji najjednostavnijih odjevnih kombinacija. Kakav ćete kroj ili dizajn odabrati, ovisi isključivo o vama, pa će modne ziherašice posegnuti za klasicima, a odvažnije dame za komadima efektnijeg dizajna.

Street style izdanje Tamare Kalinić - 2 Tamara Kalinić na Tjednu mode (Foto: Profimedia)

Jednako udoban i svestran može biti komplet od vune sastavljen od suknje i pulovera. Bez previše razmišljanja lako ćete ga nadograditi dodacima i obućom. Za ležernije prigode tu su tenisice, a za izlazak s prijateljicama odaberite klasične ili slingback salonke.

Zavirite u galeriju u razgledajte još odličnih street style izdanja Tamare Kalinić koja vas mogu inspirirati za nove modne igre.

Street style izdanje Tamare Kalinić - 6 Tamara Kalinić na Tjednu mode (Foto: Profimedia)

Tamara Kalinić: Bajkovita haljina srpske blogerice za crveni tepih u Cannesu Tamara Kalinić u haljini modne kuće Elie Saab na 75. Filmskom festivalu u Cannesu Haljina modne kuće Elie Saab iz RTW kolekcije za proljeće/ljeto 2022. Haljina modne kuće Elie Saab iz RTW kolekcije za proljeće/ljeto 2022. +8 Tamara Kalinić u haljini Oscar de la Renta 2021. godine u Cannesu

10 izdanja koja pokazuju zašto je Tamara Kalinić najpopularnija modna influenserica u regiji Tamara Kalinić na Pariškom tjednu mode Tamara Kalinić na Pariškom tjednu mode Tamara Kalinić na Pariškom tjednu mode +7 Tamara Kalinić na Pariškom tjednu mode

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju