Iako je početak vikenda u mnogim dijelovima zemlje obilježila kiša, protekli tjedan zagrebačku špicu grijalo je sunce koje je na ulice izmamilo brojne dame u odličnim street style izdanjima.

Galerija Street style izdanje iz centra Zagreba - 1 Street style izdanje iz centra Zagreba - 3 Street style izdanje iz centra Zagreba - 2 +2 Street style izdanje iz centra Zagreba - 6

Kombinacijom kojom je dominirala efektna suknja oduševila nas je brineta koja je prošetala zagrebačkim Trgom bana Jelačića.

Dok je ona spas od vrućina potražila u sladoledu, njezina suknja jednostavno nije mogla ostati neprimijećena.

Street style izdanje iz centra Zagreba - 5 Efektna suknja ne može proći neprimijećeno (Foto: Slaven Janđel)

Radi se o kreaciji domaćeg dizajnera Zorana Aragovića koji stoji iza brenda "BiteMyStyle". Zaljubljenice u Zoranov rad vole urbane i moderne kreacije s naglaskom na koloritu i uzorku, baš poput ove suknje koja je inspirirana stripom i pop-artom.  

Svaki kvadratić na suknji dužine do iznad koljena privlači pozornost i priča neku svoju priču, a komadom dominiraju i jarke boje poput crvene, plave i žute. U svakom slučaju radi se o suknju uz koju nijedno modno izdanje ne može biti dosadno i koju je dovoljno spariti s najjednostavnijim dodacima za izdanje koje će i dalje biti jako efektno. 

Street style izdanje sa zagrebačke špice Lažna suknja iz Zare: Dama sa zagrebačke špice u efektnom ljetnom modelu

Street style šarmerice iz Zadra u bijeloj kombinaciji - 2 Šarmerica iz Zadra: Romantična haljinica koja ravne natikače voli više od štikli

Mlada dama iz centra Zagreba suknju je sparila s jednostavnim crnim topom i crnim sandalama s efektnim detaljem na prednjem dijelu dok je na leđima nosila žuti ruksak.

Street style izdanje iz centra Zagreba - 2 Street style izdanje iz centra Zagreba (Foto: Slaven Janđel)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju