Midi i maksi suknje od trapera i dalje su veliki trend, a jedan odličan maksi model s visokim rasporom na sredini pokazala je šik mama koja je sa svojom kćeri prošla središtem Zagreba. Uz blijedo plavu suknju sjajno su pristajale bijele gumene čizme talijanske modne kuće Bottega Veneta.

Galerija Ulična moda iz centra Zagreba - 7 Ulična moda iz centra Zagreba - 5 Ulična moda iz centra Zagreba - 8 +9 Street style mama iz Zagreba nosi torbu Lady Dior i gumene čizme Bottega Veneta

Gornji dio svog street stylea mama iz Zagreba složila je od sakoa svijetlo plave boje s tri gumba na svakoj strani, ispod kojeg je nosila bijelu majicu.

Ulična moda iz centra Zagreba - 8 Ulična moda iz centra Zagreba nosi maksi suknju od trapera i gumene čizme Bottega Veneta (Foto: Josip Moler/Cropix)

Dozu luksuza i čiste klasike dodala je s bijelom torbom francuske modne kuće Dior, koja je pojam za vrhunsku eleganciju s daškom luksuza. Riječ je o kultnom modelu Lady Dior, koji je proslavila princeza Diana.

Street style mama iz Zagreba nosi torbu Lady Dior Street style mama iz Zagreba nosi torbu Lady Dior (Foto: www.dior.com)

Zagrebačka street stylerica nosi mini veličinu torbe koja dolazi u nekoliko različitih boja, veličina i tekstura. Jedna od najpoželjnijih torbi na svijetu, besprijekornog klasičnog dizajna, lansirana je 1994. godine i tada nije imala ime.

Ulična moda iz centra Zagreba - 5 Ulična moda iz centra Zagreba nosi maksi suknju od trapera i gumene čizme Bottega Veneta (Foto: Josip Moler/Cropix)

Kada ju je 1995. godine tijekom posjeta Parizu princeza Diana dobila na poklon od tadašnje francuske prve dame Bernadette Chirac, odmah se zaljubila u nju i počela je nositi u svim prigodama. Godinu dana kasnije, uz blagoslov princeze, modna kuća nazvala je torbu Lady Dior kao omaž Diani, koju je javnost često zvala Lady Di.

Torbica mame iz Zagreba ima i odvojivi remen za nošenje preko ramena, dok na Dianinoj torbi tog remena nije bilo te ju je uvijek nosila u ruci.

Diana je obožavala svoju Lady Dior torbu Diana je obožavala svoju Lady Dior torbu (Foto: AFP)

Mama iz centra Zagreba kratki baloner nosi kao mini haljinu i uz njega fine salonke Ulična moda u centru Zagreba - 12 Ulična moda u centru Zagreba - 10 Ulična moda u centru Zagreba - 5 +10 Ulična moda u centru Zagreba - 6

Muškarac iz centra Zagreba najobičniju odjevnu kombinaciju nosi baš svjetski Muška ulična moda iz centra Zagreba - 8 Muška ulična moda iz centra Zagreba - 5 Muška ulična moda iz centra Zagreba - 7 +8 Muška ulična moda iz centra Zagreba - 10

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju