Na samom prijelazu iz zime u proljeće, na posljednjoj zimskoj špici prije početka proljeća, žene i djevojke središtem Zagreba šetale su u raznim vrstama i modelima obuće, od visokih čizama do niskih cipela. Zapazili smo ondje i street stylericu u zanimljivim šarenim tenisicama, na peti ukrašenima jako zgodnim detaljem.

Galerija Street style kombinacije iz Zagreba - 8 Street style kombinacije iz Zagreba - 3 Street style kombinacije iz Zagreba - 7 +7 Street stylerica iz Zagreba nosi tenisice brenda Nike, model Nike Air Max Furyosa

Tenisice će u idućim mjesecima biti među najpopularnijim vrstama obuće za dnevna, ali i večernja izdanja. Mnoge pripadnice ljepšeg spola u proljeće ne izlaze iz omiljenih tenisica, pa čak i one najveće ljubiteljice visokih potpetica.

Street style kombinacije iz Zagreba - 3 Zagrebačka street stylerica u super skinny trapericama i šarenim tenisicama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Jedne upečatljive tenisice s efektom štikli obula je zgodna street stylerica koja je prošla središtem Zagreba. Za svoj street style izabrala je šarene tenisice brenda Nike, model Air Max Furyosa s debelim đonom, ukrašene zgodnom žutom mašnom na peti. Osim što je vrlo atraktivan, taj se model opisuje i kao izuzetno udoban te u njemu imate osjećaj kao da ste u papučama.

Ljepotica iz Zadra: Goli trbuh za izdanje u kojem je suknja s rasporom glavna zvijezda Street style kombinacije u Zadru - 7 Street style kombinacije u Zadru - 6 Street style kombinacije u Zadru - 3 +7 Street stylerica iz Zadra nosi kratku bomber jaknu iz trgovine Zara

U šetnji Zagrebom: Tenisice koje tako dobro izdužuju noge za savršenu sportsku eleganciju Street style urbane dame iz centra Zagreba - 7 Street style urbane dame iz centra Zagreba - 4 Street style urbane dame iz centra Zagreba - 2 +2 Street style urbane dame iz centra Zagreba - 1

"Lude" tenisice plavuša sa špice kombinirala je uz plave super skinny traperice decentno posute točkicama nalik onima od boje i uz sportsku bijelu majicu s kapuljačom. Gore je nosila vuneni crveni kaput dužine do bedara te pod ramenom bijelu torbu s lancem. Ugodno sunce padalo je na njezinu lijepu plavu kosu s valovima te njezinu čitavu pojavu učinilo još privlačnijom.

Još inspiracije za vlastita street style izdanja sa zagrebačke špice pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Street style kombinacije iz Zagreba - 9 Street style kombinacije iz Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju