Velike vrućine malo su popustile, ali još jučer u cijeloj Hrvatskoj bilo je +35, pa tako i u Šibeniku u kojem se na vrućem gradskom asfaltu istaknula lijepa vitka crnka u žutoj haljinici

Temperatura je u uzavrelom Šibeniku jučer porasla za još koji stupanj kada je gradom prošla prezgodna crnka u žutoj haljinici stvorenoj za ljetnu šetnju.

Haljinicom i platformama crnka iz Šibenika istaknula je lijepe, vitke noge, ali do izražaj su došli i njeni savršeno definirani mišići ruku iz kojih je jasno da ova ljepotica redovito vježbe

Haljinicu koja je u gornjem dijelu uža, a u donjem lepršava, kroj koji 'vole' ljetne vrućine, šibenska ljepotica kombinirala je uz torbicu trendi tirkizne boje i platforme šarenog uzorka.

Odabir svijetlih boja u odijevanju itekako je poželjan i preporučljiv kada sunce užari, a ova atraktivna crnka to jako dobro zna. Haljinicom i platformama istaknula je lijepe, vitke noge, ali do izražaj su došli i njeni savršeno definirani mišići ruku iz kojih je jasno da ova ljepotica redovito vježbe.

Posebno su impresivni njeni čvrsti tricepsi zbog kojih i mi koje još uvijek imamo opuštenije mišiće na tom dijelu ruku, takozvane zastavice, odmah poželimo potegnuti s vježbanjem i učvrstiti ruke. U tome će pomoći i 3 vježbe za lijepe ruke bez opuštenih zastavica.

U foto galeriji pogledajte i druge ljetne street style kombinacije zgodnih dama iz Šibenika u kojima se vrućine lakše podnose.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju