Predimenzionirani blejzeri veliki su trend već nekoliko sezona, a čini se da im popularnost neće tako skoro pasti. Savršen su odabir u proljetnim street style kombinacijama, a odličan model oversized blejzera nosi i mlada dama koja je prošetala središtem Zagreba.

Galerija Street style brinete iz središta Zagreba - 2 Street style brinete iz središta Zagreba - 1 Street style brinete iz središta Zagreba - 3 +6 H&M, 528 kn

Blejzeri odgovaraju raznim odjevnim stilovima pa se tako mogu nositi u više sportskim ili elegantnijim kombinacijama. A zgodna brineta koja je prošla centrom Zagreba pokazala je sjajno mladenačko izdanje koje odiše ležernom elegancijom.

Uz sivi blejzer oversized kroja nosila je sive hlače na crtu visokog struka i širih nogavica vrećastog kroja, a dodatno ih je podigla crnim remenom. Svoj street style izvrsno je upotpunila s bijelim crop-topom srcolikog izreza, dok je na nogama nosila cipele od brušene kože s tankim remenčićem oko gležnja u lijepo svijetloplavoj nijansi te je tako svom stajlingu dala malo boje.

Street style crnke iz Zagreba u senzualnoj haljini i niskim rimljankama - 2 Crnka iz Zagreba: Senzualna haljina iz Zare koja uz ravne sandale izgleda top

Mlada mama za šetnju centrom grada odabrala je bijele komade Dama iz centra Zagreba u cipelama koje obožava nositi i kraljica Letizia

Decentan zlatni nakit zaokružio je predobar street style zgodne mlade žene koja je našoj metropoli donijela dašak dobre mode te centar Zagreba tako učinila još ljepšim i zanimljivijim.

Street style brinete iz središta Zagreba - 1 Street style u oversized blejzeru i crop-topu (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Nadahnuti stilom mlade dame iz Zagreba, u trgovinama smo potražili slične modele oversized blejzera, a naše prijedloge pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

H&M, 528 kn H&M, 528 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju