Prekrasan Dubrovnik omiljeno je odredište turista, koje se već polako puni gostima, pogotovo u ovo preduskrsno vrijeme. Na jugu Hrvatske vrijeme je pravo proljetno, temperature ovih dana idu i iznad 20 stupnjeva, a takve vremenske prilike vrijedi iskoristiti za šetnju i boravak na otvorenom.

Galerija Street style plavuša iz Dubrovnika u bijeloj kombinaciji - 3 Street style plavuša iz Dubrovnika u bijeloj kombinaciji - 1 Street style plavuša iz Dubrovnika u bijeloj kombinaciji - 2 +1 Street stylerica iz Dubrovnika nosi tenisice američkog brenda Autry

U šetnji Dubrovnikom zapazili smo i plavokosu djevojku koja je za svoj street style odabrala bijelu kombinaciju. Uz bijele traperice laganog trapez-kroja i dužine do iznad gležnja nosila je jednostavnu bijelu majicu s dugim rukavima ukrašenima metalnim gumbićima.

Odabrala je i kožnate bijele tenisice ukrašene srebrnim detaljima američkog brenda Autry. Dubrovačka street stylerica nosi model Medalist inspiriran vintage dizajnom osamdesetih godina prošlog stoljeća, kada je taj brend i osnovan u Dallasu.

Street style plavuša iz Dubrovnika u bijeloj kombinaciji - 1 Street style plavuša iz Dubrovnika u bijeloj kombinaciji (Foto: Bozo Radic/Cropix)

Malo luksuznog stila dodala je torbicom modne kuće Gucci koju je nosila preko tijela. Njezin odabir bio je model Horsebit 1955 izrađen od smeđe kože i platna prepoznatljivog Guccijeva uzorka GG ukrašenog metalnim detaljem zlatne boje, koji podsjeća na konjske žvale. Torbica bezvremenskog klasičnog stila ima dugački tanji remen za nošenje na ramenu ili preko tijela.

Mlada dama u bajkovitim cipelama s orhidejom koje su probudile zagrebačku špicu Y/Project, proljeće/ljeto 2022. Mlada dama u efektnim cipelama iz zajedničke kolekcije brendova Y/Project i Melissa Y/Project x Melissa +3 Y/Project x Melissa

Izdužuju noge: Tenisice stvorene za privlačenje pogleda osvojile su zagrebačku špicu Street style kombinacije iz Zagreba - 8 Street style kombinacije iz Zagreba - 3 Street style kombinacije iz Zagreba - 7 +7 Street stylerica iz Zagreba nosi tenisice brenda Nike, model Nike Air Max Furyosa

Street style za opuštenu šetnju sunčanim i toplim Dubrovnikom zgodna plavuša upotpunila je smeđim sunčanim naočalama s uzorkom kornjačevine.

Street stylerica iz Dubrovnika nosi torbu modne kuće Gucci, model Horsebit 1955 Street stylerica iz Dubrovnika nosi torbu modne kuće Gucci, model Horsebit 1955 (Foto: Gucci)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju