Udobne i vrlo nosive mokasinke u proljeće su jedan od najpopularnijih modela cipela, a ponuda u trgovinama uistinu je šarolika. Tako se mogu pronaći i mokasinke sa životinjskim uzorkom, a takve nosi i plavokosa street stylerica iz Šibenika.

Galerija Street stylerica iz Šibenika u mokasinkama s uzorkom leoparda iz Zare - 1 Street stylerica iz Šibenika u mokasinkama s uzorkom leoparda iz Zare - 3 Street stylerica iz Šibenika u mokasinkama s uzorkom leoparda iz Zare - 2 +6 Street stylerica iz Šibenika nosi mokasinke s uzorkom leoparda iz Zare

Životinjski uzorak na odjeći uvijek izgleda efektno, a neke dame vole i obuću s tim atraktivnim dezenom. Među njima je i zgodna dama iz Šibenika koju je fotograf uočio dok je prolazila gradom u društvu druge, crvenokose dame.

Za svoj street style dama plave kose odabrala je mokasinke s uzorkom leoparda iz trgovine Zara. Cipele od umjetnog krzna imaju tanki crni potplat te su ukrašene zlatnom metalnom kopčom. Unutar cipele nalazi se fleksibilni uložak od lateks-pjene, koji pruža veću udobnost prilikom nošenja i hodanja.

Street stylerica iz Šibenika u mokasinkama s uzorkom leoparda iz Zare - 5 Street stylerica iz Šibenika nosi mokasinke s uzorkom leoparda iz Zare (Foto: www.zara.com)

Kako se čini, ta zgodna žena ima tetovažu iznad desnog gležnja, koja je došla do izražaja zahvaljujući trapericama tri četvrt dužine. Komotne traperice svijetloplave boje imaju šire nogavice i poderani rub. Kombinaciju je upotpunila uskom majicom s dolčevita-kragnom boje kože, preko koje je odjenula svijetlosmeđi sako.

Crnka iz Zagreba: Haljina za isticanje ženske siluete kojoj su bijele tenisice pravi par Street stylerica iz Zagreba u uskoj pletenoj haljini - 3 Street stylerica iz Zagreba u uskoj pletenoj haljini - 1 Street stylerica iz Zagreba u uskoj pletenoj haljini - 2 +7 Zagrebačka street stylerica nisi bijele tenisice brenda Veja, model Esplar

Oko vrata je svezala maramu, baš zgodan i šik detalj, a preko lijeve ruke nosila je narančastu torbu brenda Guess. Sunčane naočale u stilu avijatičarskih s tankim zlatnim okvirom savršeno pristaju obliku lica šibenske street stylerice, a sjajno su se uklopile i u čitav outfit.

Ljepotica iz Zagreba u čizmama koje kradu poglede na svakom koraku Natikače brenda JW Anderson Gumene čizme brenda JW Anderson Mokasine brenda JW Anderson +3 Mlada dama za zagrebačke špice u čizmama s efektnim detaljem

I njezina prijateljica ostavila je dojam u kombinaciji sačinjenoj od crnih hlača trapezastog kroja, uz koje je nosila crnu dolčevitu i sako fluorescentno zelene boje. Stajling je zaokružila kožnatim kaputom s krznom i cipelama s debelom blok-petom. Malo šarenila dodala je velikim visećim naušnicama.

Street stylerica iz Šibenika u mokasinkama s uzorkom leoparda iz Zare - 3 Street stylerica iz Šibenika u mokasinkama s uzorkom leoparda iz Zare (Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju