Mladi mjesec u raku donosi strijelcima nove početke i transformaciju ljubavnih odnosa. Za sve one koji su nezadovoljni sa svojim ljubavnim životom, a ne vide izlaz, ovo ljeto će donijeti nove izazove iz kojih ćete izvući deblji kraj. Nemojte previše brinuti za druge ljude, sami sebi budite prioritet.

28. lipnja će biti dan kad ćete naći rješenje kako balansirati između ljubavi i praktičnih prioriteta. Ako vaš partner karijeru želi graditi na nekom drugom mjestu, dobro razmislite o toj opciji kako kasnije ne biste požalili. Ovo ljeto će strijelci naučiti kako se prilagoditi drugim ljudima, a istovremeno sačuvati sebe.

Zauzeti strijelci će začiniti svoj intimni život krajem srpnja, čim strastvena Venera pokuca na vrata. Ako planirate ljetovanje, nemojte potrošiti sav novac jer retrogradni Merkur početkom kolovoza može prouzročiti svađe zbog financijske konstrukcije.

28. srpnja mogli biste doživjeti pomalo šokantno iskustvo na koje će utjecati mladi mjesec u znaku vatrenog lava. Provjerite jeste li upoznati sa svim činjenicama prije nego što napravite korak i osudite vama blisku osobu.

11. kolovoz će biti najsretniji dan ljeta za kreativne strijelce. Bez obzira na to jeste li taj dan na poslu, ili ćete privatno uživati, na ovaj dan se maksimalno opustite jer će vam sve ići od ruke.Dobro otvorite oči kako ne biste propustili nevjerojatnu priliku koju ćete dobiti taj dan. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju