Pitali smo muškarce što ne žele čuti u krevetu, i dobili popis fraza koje bi ste trebali zaobilaziti u širokom luku. Osim što ih ohlade, one će ih jako isfrustrirati, a ni vi se u toj situaciji nećete osjećati poželjno i ugodno

1. Kad ćeš završiti?
Voditi ljubav podrazumjeva bliskost i želju za partnerom, a ovakav nastup sugerira kao da želite što prije odraditi posao i nastaviti s nečim pametnijim.

Imao sam osjećaj kao da mi štopericom broji sekunde, rekao je Marjan iz Splita, a dotad je izgledalo kao da se oboje super zabavljamo.

'Kada ćeš završiti samo je jedno od pitanja koje će ohladiti muškarce te ih isfrustrirati tijekom vrućih igra u spavaćoj sobi. '

2. Čini mi se da dijete plače, možeš li provjeriti?
Naravno da može i hoće provjeriti, no nemojte očekivati da će mu to biti najdraža stvar na svijetu. I nikako nemojte ovu rečenicu koristiti da bi ga "ohladili“.

Najteže se vratiti i nastaviti gdje smo stali, kaže Luka iz VaraždinaZapravo, često puta niti ne nastavimo.

Stručnjaci predlažu da je u ovoj situaciji najbolje sve okrenuti na šalu i svakako svojem partneru spomenuti da je i dalje visoko na ljestvici prioriteta u vašem životu.

3. Jesi li oduvijek imao taj madež?
Ovakav tip pitanja sugerira zabrinutost. Dominik iz Zagreba se slaže da se treba upozoriti na promijene na tijelu, ali važno je odabrati trenutak.

Drago mi je kad se netko brine za mene, ali što mogu učiniti u tom trenutku? Zabrinem se i takav tip informacije mi uništi cijeli doživljaj. Zato odgodite takav tip razgovora za poslije.

4. Mi više nikada ne razgovaramo
Nakon seksa muškarci najčešće imaju veliku potrebu za snom, tako da u to vrijeme i nisu baš skloni pretjeranoj priči.

Kada mi djevojka to kaže nakon seksa ili u trenutku predigre, imam osjećaj da misli kako ju želim samo zbog seksa, a to je potpuno netočno, kaže Pere iz Dubrovnika.

5. Ne misliš li da bi kuhinjski zidovi bolje izgledali u žutoj boji?

Ne, mislim da bi bilo bolje da ih obojimo u nježno plavu boju!, našalio se Filip iz Rijeke, te dodao kako nema potrebe objašnjavati zašto takav tip razgovora ubija svaku želju za vrijeme seksa.

Umjesto takvih razgovora koje biste trebali voditi za doručkom, radije mu recite koliko uživate u ovim trenicima intimnosti i što biste voljeli isprobati.

Ukoliko vam misli vrludaju jer se ne zabavljate koliko biste trebali , radije preuzmite incijativu i prijeđite u ‘pozu’ koja bi vam više odgovarala.

6. Misliš li da sam se udebljala?
To je manipulativno pitanje i nema pravog odgovora na njega, tvrdi Krešo iz Osijeka. Ako kažemo ‘da’, nastat će drama, a ukoliko kažemo ‘ne’, ispast će da lažemo’. I zato osvijestite da muškarci u krevetu žele uživati u vašem tijelu, a ne ga kritizirati.

Kada vas miluju po trbuhu oni ne traže pločice nego uživaju u dodiru. Ukoliko imate problem s određenim dijelom tijela radije suptilno preusmjerite milovanje na dio s kojim ste zadovoljni. Na taj način nećete pokvariti raspoloženje, a i vi ćete se lakše prepustiti.

7. Reci mi da sam ti lijepa
Ne osjećam se dobro kada mi žena govori što da joj kažem. Imam osjećaj kao da želi da sam netko drugi’, kaže nam Milan iz Virovitice. Umjesto da mu trpate riječi u usta koje bi trebao izgovarati, radije mu recite što biste htjeli da vam radi u tom trenutku.

Preusmjeravanje fokusa sa svojeg fizičkog izgleda na strasti više će uzbuditi vašeg partnera. Osim toga, muškaricma su neodoljive žene koje znaju što hoće u krevetu i ne libe se to izgovoriti.

8. Možeš li napraviti ono što volim?
Moram priznati da sam to doživio mnogo puta od svojih bivših cura, otkriva nam Tin iz Zagreba i dodaje kako najčešće nije znao što se od njega očekuje.

Odjednom bih se našao u igri pogađanja. Zato budite jasni u svojim željama kako ne bi došlo do neugodnih situacija u krevetu. Izbacite 'igrice' iz postelje i imat ćete uspješniji spolni život.

9. Oh, ne..skoro si uspio
Uvijek je dobar osjećaj znati da si zadovoljio ženu u krevetu, kaže Miro iz Medulina. Kad ti ona puruči da nisi uspio, to je kao da polila hladnom vodom. Umjesto da dajete negativne komentare, radije se usredotočite na pozitive trenutke tijekom odnosa.

Muškarci ne znaju detalje ženske anatomije i ne shvaćaju da orgazam ovisi o puno stvari s kojima možda nemaju direktne veze. Sigurno će prije ili kasnije doći do ovakvog problema u krevetu i tada je važno biti objektivan i dati do znanja muškarcu da ipak niste razočarani.