Možda znate sve o horoskopskom znaku ovna, no jeste li upoznati s glavnim karakteristikama osoba kojima je podznak ovan? Za razliku od vašeg Sunčevog znaka, koji je određen vašim rođendanom, vaš podznak određen je vremenom, točnije, satom kada ste rođeni.

Da budemo precizni, podznak se određuje prema tome koji je horoskopski znak bio na istočnom horizontu kada ste rođeni, a mijenja se svaka dva sata - zbog čega je važno znati točno vrijeme rođenja.

Podznak zapravo igra glavnu ulogu u oblikovanju i definiranju vašeg stava, izgleda i prvih dojmova koje ostavljate. Jednostavno rečeno, ovnovi su vatren i jak, kako znak, tako i podznak. Ovnom vlada Mars, tako da ovnovima nije strano oko sebe širiti toplinu. Ovan je žestoki znak koji je sposoban spustiti svoje oružje, ali tek nakon što osjeti da je pobijedio.

To je kardinalni znak, što znači da su ovnovi rođeni za akciju. Skrivanje emocija pred drugima nije im strano. Nemojte da vas zbuni njihova hladnoća - oni sa sobom donose i energiju i entuzijazam.

Kao prvi znak horoskopa, ovan je "beba" zodijaka, a bebe prave buku. Najbolji način da odgovorite na njihovo ponašanje jest znati kada ih pustiti na miru ili otići.

Podznak ovan – ljubav

Ovnovi su rođeni vođe i ako vam otvore srce, možete očekivati eksploziju emocija. To ne znači da ćete biti njihov trofej. Za ovna u podznaku, to znači biti ponosan na svog partnera. Ovan ima potrebu svima pokazati da ste mu važni. Zaljubljeni ovan uživat će u vašem licu na zaslonu njegovog mobitela i htjet će vas pozvati na mjesta na kojima se možete predstavljati kao moćni par. Ne biste trebali očekivati da će se njegov čitav svijet odmah vrtjeti oko vas, ali s vremenom i ako ste dovoljno strpljivi, neće oklijevati pokazati vam se na način na koji želite i trebate.

Podznak ovan - prijateljstvo

Astrološki, prijateljstvo se oblikuje u dva oblika; ili ćete ljude smjestiti u kategoriju bliskih prijatelja ili u kategoriju poznanika. Ali čak i ako ste bliski prijatelji, otkrit ćete da vam ovnovi zapravo pružaju veliku podršku i da su vas spremni uvijek saslušati. Možda neće s vama dijeliti neke dublje stvari iz vlastitog života, ali će slušati što se događa u vašem životu.

Na taj način razvijaju dublje razumijevanje svijeta oko sebe, a to također može ukazati na njihova društvena mišljenja. Ako uđete u kategoriju njegovih bliskih prijatelja, tada ćete dobiti doživotnog prijatelja. Podznak ovna pokazuje vrlo malo oklijevanja kada je u pitanju pokazivanje njihove odanosti.

Ključ za osjećaj sigurnosti u prijateljstvu s ovnom je razumjeti da se oni mogu činiti malo povučenima, ali to je samo zato što vole svoj život držati privatnim. Najintimnije detalje podijelit će samo s najboljim prijateljima i partnerom.

Slika nije dostupna Horoskop za travanj: Što zvijezde spremaju svakom znaku?

Podznak ovan - posao

Njihova radna etika i snažne vještine kritičkog razmišljanja omogućuju im da napreduju na poslu. I onda kada se čini da stvari izmiču kontroli, spremni su ponovno se pribrati i prilagoditi kako bi izvršili svoje dužnosti. Iako mogu dobro funkcionirati u timu, obično posao najbolje obave posao kada ga rade sami. Previše ljudi u timu može ih izbaciti iz kolosijeka. Ovnovi su rođeni vođe i ako tražite nekoga tko zna dobro obaviti posao, svakako vam je potreban ovan u vašem timu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju