Modna kuća Dolce&Gabbana u ponudu je uvrstila tenisice koje su zbunile javnost.

Galerija Dolce&Gabbana tenisice Cijena tenisica je 1202,50 eura Tenisice neke podsjećaju na torbu +0 Dolce&Gabbana tenisice

Na stranici brenda tenisice opisuju ovako: Kultni stil susreće se s metaverzumom, dajući život futurističkoj viziji prepoznatljive estetike brenda, gdje se suvremeni materijali spajaju sa suvremenim teksturama.

S debelim potplatom koji obavija tri mekana jastučića, ove tenisice srednje visine napravljene su od mekane tkanine s efektom nape.

Kako tenisice vide drugi ljudi? Mnogi nisu sigurni radi li se o tenisicama ili torbi, dok neke ove tenisice izgledom podsjećaju na vreću za smeće. Jedan od razloga je rastezljiva vezica koja se nalazi oko gležnja.

U prodaju su stigle zelene Teletubbies čizme i (ne)očekivano oduševile mnoge Čizme se prodaju za 2500 dolara Kolekcija inspirirana Teletubbiesima - 4 Kolekcija inspirirana Teletubbiesima - 3 +2 Kolekcija inspirirana Teletubbiesima - 2

No, unatoč dijelu javnosti koji je zbunjen ovim modelom, sigurni smo da će tenisice pronaći put do kupaca koji biraju sve samo ne običnu obuću.

Inače, tenisice dolaze u crnoj boji, a cijena im je 1295 dolara (1202,50 eura).

Tenisice neke podsjećaju na torbu Tenisice neke podsjećaju na torbu (Foto: Internetska stranica proizvođača)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju