Ljubiteljicama mode nikad nije dosta prostora u ormaru za (nove) odjevne komade, dodatke i cipele koje žele pohraniti u njemu. Malo je onih koje nikad nisu poželjele walk-in garderobu, tihu patnju mnogih žena.

Čak i ako nemate puno odjeće i cipela, ideja većeg prostora u kojem su svi vaši odjevni komadi i obuća lijepo posloženi i pregledni itekako je primamljiva.

Naravno, većina ipak nema dovoljno prostora u svom domu da bi si priuštila ovo zadovoljstvo, ali to ne znači da ne možemo baciti oko na walk-in ormare i maštati o tome kako bi izgledao naš.

Slika nije dostupna Ajme, koliko mjesta! "Walk-in" ormari poznatih žena izgledaju kao pravi san

Najluksuznije varijante zapravo su zasebne prostorije u kojima se uz modne komade često nalazi i toaletni stolić za šminkanje, ali postoje i walk-in garderobe koje nastaju jednostavnim pregrađivanjem spavaće sobe ili nekog drugog prigodnog prostora.

U njima možete imati ugradbene ormare koji su najbolji po pitanju iskorištavanja svakog centimetra slobodnog prostora, ali i one klasične. Neki će umjesto ormara u garderobu staviti isključivo otvorene police i vješalice kako bi im svi komadi konstantno bili izloženi.

Zavirite u galeriji i pogledajte 15 ljepih walk-in garderoba o kojima maštamo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju