Ljubiteljicama mode nikad nije dosta prostora u ormaru za (nove) odjevne komade, dodatke i cipele koje žele pohraniti u njemu. Malo je onih koje nikad nisu poželjele walk-in garderobu, tihu patnju mnogih žena.

Čak i ako nemate puno odjeće i cipela, ideja većeg prostora u kojem su svi vaši odjevni komadi i obuća lijepo posloženi i pregledni itekako je primamljiva.

Naravno, većina ipak nema dovoljno prostora u svom domu da bi si priuštila ovo zadovoljstvo, ali to ne znači da ne možemo baciti oko na walk-in ormare i maštati o tome kako bi izgledao naš.

Walk-in ormar Walk-in ormar (Foto: Living4media)

Najluksuznije varijante zapravo su zasebne prostorije u kojima se uz modne komade često nalazi i toaletni stolić za šminkanje, ali postoje i walk-in garderobe koje nastaju jednostavnim pregrađivanjem spavaće sobe ili nekog drugog prigodnog prostora.

U njima možete imati ugradbene ormare koji su najbolji po pitanju iskorištavanja svakog centimetra slobodnog prostora, ali i one klasične.

Walk-in ormar ima mjesta za odjeću, obuću i modne dodatke Walk-in ormar ima mjesta za odjeću, obuću i modne dodatke (Foto: Living4media)

Neki će umjesto ormara u garderobu staviti isključivo otvorene police i vješalice kako bi im svi komadi konstantno bili izloženi.

Drugi će kombinirati otvorene police s komomada, ostakljenim ormarima i zatvorenim skladišnim jedinicama.

Tri kupaonice, stepenice od orahovog drva... Stvarno je teško odlučiti što je u ovoj kući u Puli najljepše Prekrasno preuređena 80 godina stara kuća u Puli - 19 Prekrasno preuređena 80 godina stara kuća u Puli - 13 Prekrasno preuređena 80 godina stara kuća u Puli - 7 +20 Prekrasno preuređena 80 godina stara kuća u Puli - 5

Ova spavaća soba s malim natkrivenim balkonom pravo je proljetno, a i ljetno savršenstvo Spavaća soba s balkonom - 5 Spavaća soba s balkonom - 3 Spavaća soba s balkonom - 1 +1 Spavaća soba s balkonom - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju