Talijanski Vogue izabrao je najbolje odjevene zvijezde na 78. filmskom festivalu u Veneciji, a među njima se našla i Zadranka Tihana Lazović. Veliko je to priznanje i za hrvatsku glumicu i za dizajnericu Lanu Puljić koja potpisuje kreaciju u kojoj je Tihana prošetala na svečanosti.

Za premijeru filma Paunov raj talijanske redateljice Laure Bispure u kojem Tihana Lazović glumi, glumica je odjenula sjajnu kombinaciju sačinjenu od traper hlača visokog struka i raskošnog zvonolikog kroja. Hlače na crtu sežu do poda, a ispod njih su provirivale crne cipele na špic.

Uz vrlo efektne hlače savršeno je pristajao kratki crveni sako s crnim detaljima i dvorednim kopčanjem. Sako naročito atraktivno izgleda sa stražnje strane jer otkriva gola leđa. Outfit s potpisom dizajnerice Lane Puljić Tihana je upotpunila s velikim sunčanim naočalama.

Izborom među najbolje odjevene na 78. filmskom festivalu u Veneciji prema sudu prestižnog Voguea, 30-godišnja glumica iz Zadra našla se u društvu svjetskih zvijezda poput Kate Hudson, Maggie Gyllenhaal, Dakote Johnson, Kristen Stewart i Adriane Lime koje su svojim modnim izdanjima također očarale Veneciju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju