Talijanski Vogue izabrao je najbolje odjevene zvijezde na 78. filmskom festivalu u Veneciji, a među njima se našla i Zadranka Tihana Lazović. Veliko je to priznanje i za hrvatsku glumicu i za dizajnericu Lanu Puljić koja potpisuje kreaciju u kojoj je Tihana prošetala na svečanosti.

Galerija

Za premijeru filma Paunov raj talijanske redateljice Laure Bispure u kojem Tihana Lazović glumi, glumica je odjenula sjajnu kombinaciju sačinjenu od traper hlača visokog struka i raskošnog zvonolikog kroja. Hlače na crtu sežu do poda, a ispod njih su provirivale crne cipele na špic.

Glumicu Tihanu Lazović Vogue je proglasio jednom od najbolje odjevenih na festivalu u Veneciji - 4
Sako naročito atraktivno izgleda sa stražnje strane jer otkriva gola leđa (Foto: Profimedia)

Uz vrlo efektne hlače savršeno je pristajao kratki crveni sako s crnim detaljima i dvorednim kopčanjem. Sako naročito atraktivno izgleda sa stražnje strane jer otkriva gola leđa. Outfit s potpisom dizajnerice Lane Puljić Tihana je upotpunila s velikim sunčanim naočalama.

Boginja je stigla! Spektakularna "mokra" haljina s Mostre o kojoj danas priča cijeli modni svijet

Izborom među najbolje odjevene na 78. filmskom festivalu u Veneciji prema sudu prestižnog Voguea, 30-godišnja glumica iz Zadra našla se u društvu svjetskih zvijezda poput Kate Hudson, Maggie Gyllenhaal, Dakote Johnson, Kristen Stewart i Adriane Lime koje su svojim modnim izdanjima također očarale Veneciju.

Glumicu Tihanu Lazović Vogue je proglasio jednom od najbolje odjevenih na festivalu u Veneciji - 5
Tihana Lazović u Veneciji je nosila kreaciju s potpisom dizajnerice Lane Puljić (Foto: Profimedia)