Jedan od frizerskih trendova u 2021. godini bit će šiške-zavjese, odnosno šiške razdijeljene na sredini i podijeljene u dva pramena. Nije to novi trend, štoviše šiške-zavjese nosile su u 60-ima i 70-ima Brigitte Bardot i Jane Birkin, ali je toliko dobar da zaslužuje come back.

Povratak šiška-zavjesa na Instagramu su najavile slavne ljepotice poput Gigi Hadid i Selena Gomez koja je jedna od slavnih dama, kao i Alexa Chung, koja mijenja frizure, ali se uvijek vrati šiškama-zavjesama.

Osim što pristaju svakom obliku licu, šiške-zavjese pogodne su i za svaku strukturu i tip kose, a mogu se nositi i uz ravnu i valovitu kosu. Osim toga, to su možda i jedine šiške koje vole žene kojima smeta kosa na čelu, bilo zbog masne kože što otežava njihovo održavanje ili jednostavno zbog nelagodnog osjećaja.

Također, ako i smatraju da im šiške općenito ne pristaju, šiške-zavjese isplati se isprobati jer se mogu nositi u raznim dužinama pa tako i kao duže lažne šiške koje sežu do nosa ili duže. Još je jedna njihova prednost i to što izgledaju jednako dobro i kada su gušće i kada su rjeđe.

Slika nije dostupna Vi se šalite? Hit frizura u 2021. bit će jedan od najomraženijih trendova iz 80-ih

Slika nije dostupna Svemoguća frizura: Tri najbolje verzije loba za tanku kosu

Ako je suditi prema poznatim damama koje se kraj 2020. obilježile novom frizurom, odnosno šiškama-zavjesama, ovaj frizerski trend bit će itekako velik u 2021. godini. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju