Španjolski kralj Filip VI. i kraljica Letizia završili su dvodnevni službeni posjet Hrvatskoj koji je izazvao veliku medijsku pozornost. Veliku pažnju izazvale su i modne kombinacije kraljice Letizije, ali i prve dame Sanje Musić Milanović.

Galerija Kraljica Letizia i Sanja Musić Milanović u Zagrebu Sanja Musić Milanović i kraljica Letizija tijekom prvog službenog susreta u Hrvatskoj Kraljica Letizija i Sanja Musić Milanović na svečanoj večeri na Pantovčaku +0 Obje dame odabrale su kombinezone za drugi službeni dan posjete

Domaćini španjolskom kralju i kraljici bili su predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović i supruga predsjednika Sanja Musić Milanović, a prvo mjesto susreta bio je Kabinet Predsjednika Republike.

Prva dama Hrvatske za ovu je priliku odabrala plavu kaput-haljinu i salonke odgovarajuće boje s visokom potpeticom. Kraljica Letizia odlučila se za tamnozelenu kaput-haljinu i pelerinu dizajnerice Caroline Herrere koju je nadopunila štiklama britanskog brenda Magrit.

Letizijino izdanje svidjelo se i čitateljicama zadovoljne.hr te su joj dali više glasova u našoj anketi.

Sanja Musić Milanović i kraljica Letizija tijekom prvog službenog susreta u Hrvatskoj Sanja Musić Milanović i kraljica Letizija tijekom prvog službenog susreta u Hrvatskoj (Foto: Ivan Soban/Pixsell)

U Svečanoj dvorani Ureda predsjednika Republike Hrvatske istoga dana upriličena je svečana večera u čast kraljevskom paru. Sanja Musić Milanović iznenadila je odabirom te je umjesto haljine odabrala kombinaciju suknje i košulje s potpisom hrvatskog modnog brenda Hippy Garden te štikle s upečatljivom srebrnom kopčom.

Kraljica Letizija, pak, reprizirala je haljinu poluotvorenih ramena brenda Bouret koju je prvi put nosila u srpnju ove godine na dodjeli nagrada zaklade Princess of Girona, te je sparila sa štiklama Caroline Herrere.

Kraljica Letizija i Sanja Musić Milanović na svečanoj večeri na Pantovčaku Kraljica Letizija i Sanja Musić Milanović na svečanoj večeri na Pantovčaku (Foto: Dario Grzelj/HINA/POOL/Pixsell)

Drugi dan službenog posjeta španjolski kraljevski sudjelovao je na Hrvatsko-španjolskom IFMIF-DONES forumu nakon čega su hrvatska prva dama i kraljica Letizija posjetili Polikliniku za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG.

Sanja Musić Milanović odabrala je elegantno i moderno izdanje sastavljeno od tamnoplavog kariranog kombinezona s V izrezom i širokim nogavicama. Preko kombinezona prebacila je bež kaput, a na nogama nosila plave salonke.

Kraljica Letizia se također odlučila za kombinezon – za model u crnoj boji s kontrastnim gornjim dijelom španjolske dizajnerice Terese Helbig, a iskombinirala ga s crnim kožnatim čizmama.

Na ušima je nosila Barbanski rančin – repliku naušnica izrađenih kao autohtoni hrvatski suvenir po uzoru na original iz 11. stoljeća koju je dobila na poklon od svojih domaćina.

Sanja Musić Milanović darovala je kraljici Letiziji naušnice - 7 Dar prve dame: Naušnice koje je Sanja Musić Milanović poklonila kraljici Letiziji

Kraljica Letizia Kraljica Letizia: Repriza wow haljine za gala večeru na Pantovčaku

Kombinezon Sanje Musić Milanović više se svidio našim čitateljicama, koje su mu dale prednost pred kreacijom Terese Helbig u našoj anketi.

No tko je nosio najbolje izdanje cijelog posjeta Hrvatskoj? Vi odlučujete.

Ankete

(9380) Koja modna kombinacija je vama bila najbolja?

rezultati povratak glasova855
rezultati

Obje dame odabrale su kombinezone za drugi službeni dan posjete Obje dame odabrale su kombinezone za drugi službeni dan posjete (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju