Španjolski kralj Filip VI. i kraljica Letizia završili su dvodnevni službeni posjet Hrvatskoj koji je izazvao veliku medijsku pozornost. Veliku pažnju izazvale su i modne kombinacije kraljice Letizije, ali i prve dame Sanje Musić Milanović.

Galerija Kraljica Letizia i Sanja Musić Milanović u Zagrebu Sanja Musić Milanović i kraljica Letizija tijekom prvog službenog susreta u Hrvatskoj Kraljica Letizija i Sanja Musić Milanović na svečanoj večeri na Pantovčaku +0 Obje dame odabrale su kombinezone za drugi službeni dan posjete

Domaćini španjolskom kralju i kraljici bili su predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović i supruga predsjednika Sanja Musić Milanović, a prvo mjesto susreta bio je Kabinet Predsjednika Republike.

Prva dama Hrvatske za ovu je priliku odabrala plavu kaput-haljinu i salonke odgovarajuće boje s visokom potpeticom. Kraljica Letizia odlučila se za tamnozelenu kaput-haljinu i pelerinu dizajnerice Caroline Herrere koju je nadopunila štiklama britanskog brenda Magrit.

Letizijino izdanje svidjelo se i čitateljicama zadovoljne.hr te su joj dali više glasova u našoj anketi.

Sanja Musić Milanović i kraljica Letizija tijekom prvog službenog susreta u Hrvatskoj Sanja Musić Milanović i kraljica Letizija tijekom prvog službenog susreta u Hrvatskoj (Foto: Ivan Soban/Pixsell)

U Svečanoj dvorani Ureda predsjednika Republike Hrvatske istoga dana upriličena je svečana večera u čast kraljevskom paru. Sanja Musić Milanović iznenadila je odabirom te je umjesto haljine odabrala kombinaciju suknje i košulje s potpisom hrvatskog modnog brenda Hippy Garden te štikle s upečatljivom srebrnom kopčom.

Kraljica Letizija, pak, reprizirala je haljinu poluotvorenih ramena brenda Bouret koju je prvi put nosila u srpnju ove godine na dodjeli nagrada zaklade Princess of Girona, te je sparila sa štiklama Caroline Herrere.

Kraljica Letizija i Sanja Musić Milanović na svečanoj večeri na Pantovčaku Kraljica Letizija i Sanja Musić Milanović na svečanoj večeri na Pantovčaku (Foto: Dario Grzelj/HINA/POOL/Pixsell)

Drugi dan službenog posjeta španjolski kraljevski sudjelovao je na Hrvatsko-španjolskom IFMIF-DONES forumu nakon čega su hrvatska prva dama i kraljica Letizija posjetili Polikliniku za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG.

Sanja Musić Milanović odabrala je elegantno i moderno izdanje sastavljeno od tamnoplavog kariranog kombinezona s V izrezom i širokim nogavicama. Preko kombinezona prebacila je bež kaput, a na nogama nosila plave salonke.

Kraljica Letizia se također odlučila za kombinezon – za model u crnoj boji s kontrastnim gornjim dijelom španjolske dizajnerice Terese Helbig, a iskombinirala ga s crnim kožnatim čizmama.

Na ušima je nosila Barbanski rančin – repliku naušnica izrađenih kao autohtoni hrvatski suvenir po uzoru na original iz 11. stoljeća koju je dobila na poklon od svojih domaćina.

Sanja Musić Milanović darovala je kraljici Letiziji naušnice - 7 Dar prve dame: Naušnice koje je Sanja Musić Milanović poklonila kraljici Letiziji

Kraljica Letizia Kraljica Letizia: Repriza wow haljine za gala večeru na Pantovčaku

Kombinezon Sanje Musić Milanović više se svidio našim čitateljicama, koje su mu dale prednost pred kreacijom Terese Helbig u našoj anketi.

No tko je nosio najbolje izdanje cijelog posjeta Hrvatskoj? Vi odlučujete.

Koja modna kombinacija je vama bila najbolja?

glasova:

Obje dame odabrale su kombinezone za drugi službeni dan posjete Obje dame odabrale su kombinezone za drugi službeni dan posjete (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju