Pronalazak novih zanimljvih beauty proizvoda mnogim damama je izvor pravog veselja.

Jedan takav proizvod možda bude i ovaj koji predstavljamo u nastavku teksta.

Radi se o toniranom serumu brenda Glow Recipe punog imena "Watermelon Glow Niacinamide Hue Drops".

Ovaj tonirani serum pomoću niacnamida ujednačava ton kože i smanjuje pojavu pora. Koža zahvaljujući njemu izgleda osunčano, a serum je prepun i drugih sastojaka koji vole kožu poput centele bogate antioksidansima, hidratantne hijaluronske kiseline i umirujućeg ekstrakta lubenice

Tonirani serum se može koristiti sam ili ga možete umiješati u podlogu koju inače koristite. Osim toga možete ga koristiti kao highlighter ili kao svjetlucavo sjenilo.

S obzirom na to da je stiglo proljeće ne čudi da serum ovih dana izaziva veliku pozornost i kupuju ga mnoge dame. Cijena bočice od 40 mililtara je 37,29 eura.

Glow Recipe Watermelon Glow Niacinamide Hue Drops Glow Recipe Watermelon Glow Niacinamide Hue Drops (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kada su u pitanju recenzije proizvoda, one su vrlo često spoj čiste petice i riječ hvale. Evo što pišu neke od dama koje su serum probale.

Miriše na ljeto. Najbolji dio je taj što kako dan odmiče koža postaje sjajnija i ljepša!

Obožavam ovaj proizvod, kad god ga stavim na kožu lice mi je tako sjajno.

Koristim ovaj proizvod već nekoliko tjedana i opsjednuta sam!

Obožavam ovaj serum. Nije previše gust ili rijedak i lako se nanosi na kožu prije šminkanja. Može se nositi i povrh šminke. Obično ga pomiješam s puderom ili ga nosim samostalno kako bi mi dao onaj suptilni sjaj.

  Serum koji koži daje osunčani sjaj, a žene ga koriste kada ne žele pretjerivati sa šminkom Prekrasna koža +0 Drunk Elephant D-Bronzi Anti-Pollution Sunshine Drops

Dostupni i nama: Pet tekućih pudera i toniranih seruma koji su obožavani bestseleri na Amazonu L'Oreal Paris True Match Nude Hyaluronic Tinted Serum Foundation, 19,90 eura e.l.f. Flawless Satin Foundation, 10 eura Ilia Beauty Super serum skin tint, 59 eura +2 Milani Conceal + Perfect Liquid Foundation, 15,90 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju