TikTok je, između ostalog, postao i zajednica zaljubljenika u beauty-proizvode, ali i profesionalaca koji redovito ocjenjuju razne proizvode, koji onda često postanu veliki hit u svijetu ljepote.

Ta društvena mreža postala je alat koji preko noći dovede do toga da tisuće žena neki proizvod stavljaju na popis želja.

Mjesto među viralnim proizvodima ima i brend Drunk Elephant.

Konkretno, njihov proizvod punog imena "D-Bronzi Anti-Pollution Sunshine Drops" osvojio je društvene mreže i brojne žene koje mu dijele petice i pišu pohvale.

Radi se o serumu bogatom antioksidansima s peptidima, koji koži osigurava osunčani sjaj bez upijanja štetnih UV zraka. Osim da izgleda lijepo, serum pomaže koži i da se brani od stresnih faktora iz okoliša te potiče njezinu elastičnost.

Drunk Elephant D-Bronzi Anti-Pollution Sunshine Drops Drunk Elephant D-Bronzi Anti-Pollution Sunshine Drops (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Koristi se tako da se kap ili više proizvoda doda u serum, kremu za sunčanje ili hidracijsku kremu za prekrasan sjaj i moćnu dozu zaštitnih antioksidansa. Možete ga nanijeti na lice, prsa, noge ili bilo gdje gdje želite dašak brončanog izgleda, a kao stvoren je za topliji do godine. Proizvod je previše koncentriran da bi se koristio sam.

Cijena bočice od 30 mililitara je 39 eura, a proizvod je toliko popularan da je često rasprodan.

Dame koje su ga isprobale za njega imaju samo riječi hvale.

Primjerice, na Amazonu je ocijenjen više od 4000 puta, a prosječna ocjena mu je 4,6. U čak 78 posto slučajeva dobio je čistu peticu.

"Najbolji tekući bronzer", "Proizvod koji daje najljepši sjaj licu", "Lako se koristi i koži daje najljepši sjaj", "Vrijedi svakog eura" samo su neki od oduševljenih komentara.

Mnoge dame istaknule su i da se radi o savršenom proizvodu za one dane kada ne želite koristiti previše šminke.

Itekako razumijem pomamu. Ovo je tako zabavan proizvod. Pomiješam ga s hidracijskom kremom kada imam dan bez make-upa i obožavam rezultat koji dobijem, objašnjava jedna obožavateljica.

Umjesto pudera: Pet toniranih seruma za proljeće i ljeto koje žene obožavaju koristiti L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum Ilia Beauty Super serum skin tint, 59 eura Biologique Recherche Sérums de Teint +2 Nivea Cellular Filler 3u1 tonirani serum

Dostupni i nama: Pet tekućih pudera i toniranih seruma koji su obožavani bestseleri na Amazonu L'Oreal Paris True Match Nude Hyaluronic Tinted Serum Foundation, 19,90 eura e.l.f. Flawless Satin Foundation, 10 eura Ilia Beauty Super serum skin tint, 59 eura +2 Milani Conceal + Perfect Liquid Foundation, 15,90 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju