Dok je posljednje modno izdanje Amal Clooney po nekima jedno od njezinih najboljih dosad, drugi smatraju da komplet kariranog uzorka nikako nije bio dobar izbor.

Galerija Amal Clooney u hlačama i topu istog kariranog uzorka - 1 Amal Clooney u hlačama i topu istog kariranog uzorka - 2 Amal Clooney u hlačama i topu istog kariranog uzorka - 4 +2 Amal Clooney otišla je na večeru sa suprugom Georgeom  

Amal i George Clooney trenutačno borave u Parizu, gdje su u nedjelju navečer otišli na večeru u otmjeni restoran s morskom specijalitetima Pierluigi. Otmjena odvjetnica za izlazak sa suprugom izabrala je komplet kariranog uzorka koji se sastoji od hlača trapez-kroja i asimetričnog topa s dodatkom crne čipke koji s lijeve strane ima produžetak u obliku marame.

Dok je posljednje modno izdanje Amal Clooney po nekima jedno od njezinih najboljih dosad, drugi smatraju da komplet kariranog uzorka nikako nije bio dobar izbor

Strukirani top peplum-kroja lijepo je naglasio liniju 41-godišnje odvjetnice, a kroj topa nadodao je obline atraktivnoj crnki poznatoj po njezinoj vrlo vitkoj figuri. Ispod (pre)dugačkih hlača zvonolikog kroja izvirivale su cipele u boji pijeska. Od modnih dodataka Amal Clooney izabrala je zlatnu clutch torbicu i sitne naušnice.

Karirani komplet Amal Clooney je:

glasova:

I dok jedni za posljednje izdanje Amal Clooney u upečatljivom kompletu američko-nepalskog dizajnera Prabala Gurunga imaju samo riječi pohvale, drugima se ovaj izbor nikako nije svidio, pa tvrde da su i top i hlače u kariranom uzorku previše, da su joj hlače prevelike te da dio tkanine koji visi s topa djeluje poput krpe.

Amal Clooney Amal Clooney: Nespretna haljina koju žene najčešće izbjegavaju

Amal Clooney Amal Clooney: Kreacija s koje suprug George nije skidao pogled

U svakom slučaju, riječ je o modnom izboru koji zaista potvrđuje koliko se ukusi razlikuju.

Amal Clooney u hlačama i topu istog kariranog uzorka - 6 Amal Clooney otišla je na večeru sa suprugom Georgeom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju