Dok proljeće pokazuje svoje lice i sunčeve zrake postaju sve toplije, modni entuzijasti napeto iščekuju dolazak novih trendova u svijetu obuće. Bez obzira na to želite li dodati dozu elegancije ili udobnosti svom stilu, ovo su trendovi koje ne želite propustiti.

Galerija Tragovi školjki Glitz it up - sa ženstvenim, elegantnim retro izgledom Elegantni retro slatki modeli, koji donose dašak svježine u garderobu +19 Čist izgled jest i ostaje bezvremenski ljetni modni izričaj

S ulaskom u sezonu cvjetanja, očekujemo da će nas pratiti trendovi koji će donijeti dašak novosti u naše modne kombinacije. Ovi trendovi inspirirat će vas na osvježenje modnog ormara dok se približavaju sunčani i vrući ljetni mjeseci.

Ovi modeli cipela bit će vaši prvi suputnici za proljetne šetnje i koktele Ovi modeli cipela bit će vaši prvi suputnici za proljetne šetnje i koktele Foto: Deichmann/PR

Topliji dani kucaju nam na vrata donoseći sa sobom neodoljivu želju za osvježenjem ormara novim cipelama. Dok su tenisice bezvremenski klasik koji neizostavno prati svaku sezonu, sada je pravo vrijeme da se prepustite otvorenim i poluotvorenim modelima. Trendovi ne staju samo na tenisicama.Sada su u igri i nove slingback salonke, kombinacija ženstvene elegancije i udobnosti, koje donose dašak svježine ljetnim kombinacijama u širokom spektru potpetica, uzoraka, metalik efekata i živih boja. U skladu sa sunčanom sezonom najprivlačniji su trendovi sandala – bilo da su na visoku petu ili ravne, mule natikače ili klasične natikače, koje pružaju potpunu slobodu našim stopalima.

U Deichmannovoj kolekciji zasigurno ćete pronaći nešto za sebe – od udobnih ravnih modela do elegantnih sandala na visoku petu, a vama preostaje samo da izaberete trend koji najbolje pristaje vašoj osobnosti.

Retro stil

Ovog ljeta vraćamo se u dobra stara vremena Ovog ljeta vraćamo se u dobra stara vremena Foto: Deichmann/PR

Retro nije samo putovanje kroz povijest već i osvježavanje klasike s modernim pristupom. Ovog ljeta vraćamo se u "dobro staro vrijeme" uz neodoljivi retro dizajn, posebno kada su u pitanju modne tenisice. Klasične bijele ili crne tenisice, kao i one u nježnim tonovima ili pastelnim nijansama, savršeno će se kombinirati uz traper-suknje, dugačke haljine ili bluze s volanima. Retro tenisice ne samo da podsjećaju na prošlost već i donose dašak autentičnosti i šarma svakoj odjevnoj kombinaciji te ih čine neizbježnim dijelom ljetne garderobe. Od potpuno bijelih, preko masivnih niskih potpetica, do onih s elegantnim zlatnim detaljima ili nježnim pastelnim bojama, pa čak i onih s modernom retro vibrom – ovo su zasigurno tenisice koje će žene nositi ovog ljeta.

Čarolija svjetlucavih šljokica

Metalik sjaj bit će prava zvijezda ljeta jer svakom stilu daje dozu raskoši koja ostavlja bez daha. Metalik sjaj bit će prava zvijezda ljeta jer svakom stilu daje dozu raskoši koja ostavlja bez daha. Foto: PR

Platinasto, srebrno i zlatno – to su boje koje ove sezone osvajaju svijet cipela. Metalik sjaj bit će prava zvijezda ljeta jer svakom stilu daje dozu raskoši koja ostavlja bez daha. Sandale s vitkom kockastom petom ili udobne platforme od pluta bit će savršene za uparivanje s elegantnim modnim kombinacijama. Cipele s otvorenim prstima na cipelama dodaju lakoću pokretima, dok minijaturne torbice u obliku srca, u srebrnoj ili nijansama ružičaste unose romantični šarm koji osvaja srca. Jednostavne modne kombinacije bit će sve samo ne obične kada se upotpune metalnim sjajem i svjetlucavim detaljima, što je pravi ljetni trend. Sandale s tankim ili kockastim petama dodaju dozu hrabrosti svakom koraku u dnevnoj avanturi, dok u večernjim satima postaju nezaobilazan alat za osvajanje svojim šarmom. Ove svjetlucave cipele ne samo da privlače poglede već i označavaju trenutke koji će ostati urezani u sjećanju kao sjajni dijelovi ljeta.

Neutralne boje

Rafija, pluto i tkani uzorci dodaju osvježavajući dah ljeta svakom stilu Rafija, pluto i tkani uzorci dodaju osvježavajući dah ljeta svakom stilu Foto: Deichmann/PR

Za one koji cijene prirodan izgled i suptilne nijanse vesela je vijest da će ove sezone biti obilje cipela inspiriranih ljepotama prirode. Rafija, pluto i tkani uzorci dodaju osvježavajući dah ljeta svakom stilu i čine ih ključnim elementom nezaboravnih modnih kombinacija. Od udobnih sandala do elegantnih salonki s decentnim remenčićima, kolekcija koja slavi prirodu pruža sve što je potrebno za opušteno, ali iznimno stilizirano izdanje. U ovim sunčanim danima sandale s niskom ili visokom petom, kao i jednostavne natikače, postaju neizostavan modni izbor. Raznolikost ponude omogućuje vam da pronađete svoj savršeni par koji odražava vaš osobni stil i povezanost s prirodom.

Slingback sandale nikad ne izlaze iz mode

Elegantne slingback cipele s otvorenom petom, ponovno su zavladale modnim pistama Elegantne slingback cipele s otvorenom petom, ponovno su zavladale modnim pistama Foto: Deichmann/PR

Posljednjih sezona elegantne slingback cipele s otvorenom petom ponovno su zavladale modnim pistama i osvojile srca trendseterica diljem svijeta. Ove sandale ne samo da dodaju notu elegancije svakoj odjevnoj kombinaciji već i naglašavaju ženstvenost i suvremenost, što ih čini apsolutnim favoritima za toplije mjesece. Slingback cipele posebnima čini remenčić iznad pete, koji osim što predstavlja trendi detalj, pruža stabilnost poluotvorenim modelima.

Kombinacija remenčića i udobne potpetice čini ove cipele ne samo vrlo popularnim modelima sezone već i klasičnim komadima koje ćemo uvijek iznova rado nositi. Crni i nude tonovi istaknut će se kao najpopularniji, no poluotvoreni modeli dolaze u beskonačnom nizu različitih stilova i boja te nude širok spektar izbora za svaki ukus i prigodu.

  Cipele, sandale ili tenisice možete upariti s nježnim torbicama ili pletenim cekerima Cipele, sandale ili tenisice možete upariti s nježnim torbicama ili pletenim cekerima Foto: Deichmann/PR

Cipele, sandale ili tenisice možete upariti s nježnim torbicama ili pletenim cekerima – od jednostavnih do šarenih ili s dodatnim ukrasima poput perlica na naramenicama – koji će biti odličan dodatak vašem outfitu za ručak s prijateljicom ili koktel na rivi u večernjim satima.

U nekim od ovih trendova sigurno ćete pronaći inspiraciju za svoje nove modne kombinacije. Cijelu kolekciju možete istražiti u trgovinama Deichmann i na web-stranici te iskoristiti priliku za osvježenje svog ormara obiljem novih modela cipela koji će vas pratiti u toplim mjesecima.


Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Deichmann po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju