Svakodnevno svjedočimo sve većem broju parova koji se razvode i ljudi koji smatraju kako je brak nepotreban, institucija koja više nema vrijednost. Međutim, mnogi i dalje vjeruju u brak kao krunu ljubavi. Koji se to horoskopski znakovi žele udati pod svaku cijenu provjerite u nastavku.

 

1. Rak

Niti jedan horoskopski znak nije u toj mjeri privržen ideji braka iz vrlo jednostavnog razloga. Emotivne račice obožavaju koncept braka, vole samu pomisao na to da se službeno obvezuju na vječnu ljubav osobi koju vole više od ičega na svijetu i potom s njom stvaraju obitelj i dom. Njihova želja za udajom ne proizlazi iz potrebe za formalnostima. Upravo suprotno, ona je plod čiste emocije, vjere u ljubav i želje da je potvrde i nadograde na sve moguće načine.

Par razgovara 15 pitanja koja morate postaviti partneru prije vjenčanja

2. Bik

S druge strane, Bikovi vole formalnost. Nakon što se ludo zaljube te uvjere u snagu svoje veze, tradicionalni bikovi spremni su za korak više. I dok mnogi horoskopski znakovi izbjegavaju brak jer se boje rutine koja često dolazi s njim, bikovi nemaju nikakav problem s rutinom. Dapače, savršeno se snalaze u njoj je jednostavno vole osjećaj stabilnosti i sigurnosti te vjeruju da će im brak pružiti upravo to.

Vjenčanje Osam osoba koje ne morate pozvati na svoje vjenčanje

3. Vaga

Pripadnice ovog znaka teže osjećaju partnerstva. Za ovaj staložen, mudar i pravedan znak u obzir dolazi samo čvrsta veza sa stabilnom osobom koja će im u svemu biti ravnopravna potpora. Nemaju potrebu za ljubavnim igricama, uvijek žele znati na čemu su i priželjkuju partnera koji će im biti odan od samog početka. Brak je za njih metoda učvršćivanja ljubavnog partnerstva, nadogradnja odnosa za koji vjeruju da će potrajati zauvijek.

Nisu samo Ben i Jennifer: 10 slavnih parova koji su prekidali i mirili se Justin Bieber i Hailey Bieber +0 Iako nema službene potvrde, sve su glasnima nagađana da su Camila Cabello i Shawn Mendes opet skupa

Slavni hrvatski parovi koji su u braku već 15, 25, 35 godina Ivana Vrdoljak Vanna i Andrija Vrdoljak u braku su od 1998. godine Jadranka i Dubravko Ivaniš, poznatiji pod nadimcima Yaya i Ripper, u braku su od 2001. Ljupka Gojić i Mihael Mikić u braku su od 2006. godine +6 Anica i Robert Kovač u braku su od 2001. godine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju