Mnogima je najdraži oblik opuštanja - razmjenjivanje strasti pod plahtama, maženje i uživanje s partnerom. Međutim, neki zaborave na seks i nježnosti, čim netko spomene hranu.

Kad biste ih pitali bi li lakše izdžali bez seksa ili bez najdražeg obroka, neki ljudi ne bi morali puno razmišljati. 

Ljubav prema hrani određuje i astrologija. U nastavku pročitajte koji to horoskopski znakovi stalno nešto žvaču i uvijek ističu da život bez ukusne hrane – baš i nije neki.

1. Bik

Nema većeg gastro entuzijasta od bika. Kad bi bikovi morali birati između dobrog seksa i ukusnog obroka, kao savršen dejt zasigrno bi izabrali hranu. Bikovi su ujedno i najveći hedonisti horoskopa i uvijek znaju kako iz života izvući najviše.

Prosječni bik će život organizirati po svom i pobrinut će se da voda ide na njegov mlin.
Izbjegavat će ljude i situacije koje mu troše energiju, a posvetit će se stvarima zbog kojih će na kraju dana biti bolja osoba. I od svih znakova zodijaka, u tome su najbolji. Ako njih pitate, najbolji provod uključuje ukusnu hranu i kvalitetno piće, a potrošiti koji euro više na kvalitetu, njima nikad nije bio problem.

Ako želite razveseliti bika – odvedite ga na večeru, skuhajte mu nešto što do sada nije kušao i osvojit ćete njegovo srce zauvijek. 

2. Rak

Uloga rakova je briga o drugim ljudima. Emotivni i empatični znak uvijek će se pobrinuti da ekipi osigura brdo hrane. Bake u znaku raka su najustrajnije u pokušajima da vas nagovore da uzmete zalogaj više, a većina ih je pomalo iritantna u stalnoj brizi da slučajno netko nije ostao gladan.

S druge strane, rakovi su pravi gurmani kojima hrana stvara najveće veselje, čak i veće od seksa i maženja pod plahtama. Kad im srce pukne, oni ne izgube apetit, poput većine drugih znakova, nego utjehu pronalaze u hrani. A onda osvijeste da je hrana zapravo njihova najveća ljubav.

Također, rakovi uvijek vole isprobati nove stvari pa ako vam treba preporuka za restoran ili neko novo jelo – njih prve trebate pitati.

3. Djevica

Djevice vole igrati na sigurno, a njihova sitničavost karakteristika je pravih gurmana. One nikad neće pojesti „bilo što“, jer smatraju da njihovo istančano nepce zaslužuje samo najbolje. Iako ne vole isprobavati nove stvari, poput raka i bika, neizmjerno će uživati u okusima koji im se sviđaju.

Kruna Jeste li vi ta sretnica? Astrolozi kažu da je ovo najbolji horoskopski znak

Čarobna svjetiljka Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega

Na hranu će trošiti najviše novca, a ako usluga nije na nivou – bez srama će se požaliti i tražiti ispriku i rješenje. Ako planirate seksom okruniti dejt sa djevicom, vjerojatno će vam reći da je previše sita i da nije raspoložena za takve avanture. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju