Tuš za oči obilježio je sedamdesete godine prošlog stoljeća. No ovaj elegantni i jednostavni trend vratio se na velika vrata te u trenu može naglasiti oči. Doznajte koja boja tuša za oči najbolje pristaje vašoj boji očiju

Iako je crni tuš za oči mnogima prvi odabir, postoje i druge boje koje nisu toliko upečatljive, a mogu puno bolje i jače istaknuti pogled, posebno ako ih kombinirate uz određenu boju očiju. Donosimo 4 najelegantnije nijanse tuševa i kako ih nositi.

Plave oči
Plave oči same po sebi su upečatljive te im zbog toga crna boja nije potrebna. Želite li istaknuti maksimum poigrajte se sa zelenim i tirkiznoplavim nijansama tuša za oči. One će dodatno naglasiti vaši prirodnu boju i staviti vaš pogled u prvi plan.

Zelene oči
Ova boja očiju vrlo je romantična i ženstvena i zato zahtijeva dodatnu pažnju. Crni tuš možete kombinirati za večernji izlazak, i to uz crno ili zeleno sjenilo, a za dnevnu varijantu birajte nešto smjelije boje. Brončana, svjetlo smeđa boja tuša za oči najbolje će se stopiti s vašom prirodnom bojom očiju.

Svjetlosmeđe oči
Oči boje kestena vrlo su tople i neutralne te ih zato možete istaknuti na najviše načina. Uz vašu prirodnu boju očiju savršeno odgovara tamno smeđi tuš za oči, a ne možete pogriješiti niti s klasičnim crnim. Najblaža je dnevna varijanta brončana boja i ona starog zlata koje decentno ističu pogled.

Tamnosmeđe oči
Prodorne, mistične i zavodljive oči koje krasi zagasito smeđa boja vrlo se dobro slažu s crnim tušem. No to ne znači da je on najbolji odabir. Želite li maksimalno istaknuti pogled, posegnite za plavim tušem. On može biti nešto svjetliji s dodatkom sedefastog sjaja ili pak neka od zagasitih pastelnoplavih nijansi.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju