Boho je jedan od najzaigranijih stilova u uređenju interijera. Poseban je upravo po tome što u njemu kraljuju personalizirani DIY detalji koji ga čine jedinstvenim i primamljivim, a upravo je takvo i ovo unikatno ogledalo koje će dati dašak svježine svakoj prostoriji vašeg doma.

Galerija PEVEX PEVEX PEVEX +2 PEVEX

Marokanski tepisi, indijski jastuci, vintage komadi namještaja, razna moderna umjetnička djela – sve je to "zbrka" nesvakidašnjih komada koji su naizgled nespojivi, a tako savršeno imaju smisla kad ih se svrsta u isti nazivnik – boho stil. Poznat po svojoj bogatoj i živopisnoj paleti boja, tonovi poput tamnocrvene, smeđe i zelene ili pak jarke boje kao što su boja fuksije i tirkizna omogućit će vam stvaranje energičnog i veselog interijera u kojem ćete voljeti boraviti.

Prirodni materijali glavna su okosnica boho stila, koji podrazumijeva mnoštvo DIY detalja zbog kojih će dom već na prvi pogled prikazati karakter osoba koje u njemu borave. Intrigantnu harmoniju naizgled nespojivih boja i motiva savršeno će sljubiti komadi namještaja ili detalji napravljeni od drveta koje je lako uklopiti u gotovo svaki interijer. Upravo je takvo boho ogledalo koje je napravila stilistica interijera i evenata te DIY entuzijastica Maja Kranjec, koja je sve potrebno za izradu jednostavnog, a efektnog ogledala pronašla u Pevexu.

Najbolje ogledalo koje nam može poslužiti za ovaj DIY projekt bit će ono čiste površine bez ikakvih detalja jer ćemo drvene kuglice ravnog dna lijepiti uz sam rub ogledala. Cijeli asortiman ogledala različitih dimenzija i oblika s kojima se želite upustiti u izradu pogledati možete i u Pevexovu webshopu. Postupak izrade unikatnog ogledala u boho stilu pogledajte u našem videu.

ZA IZRADU VAM TREBAJU: 

  •  ogledalo po želji čiste površine
  • dovoljan broj drvenih kuglica ravnog dna
  •  ljepilo

POSTUPAK: 

  1. Očistite rub ogledala kako biste uklonili moguću prljavštinu i osigurali ljepilu dobro prianjanje.
  2. Na ravno dno drvenih kuglica dodajte malo ljepila te ih lijepite uz sam rub ogledala kako biste ga njima "okrunili".
    PEVEX PEVEX Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio
  3. Nakon što se ljepilo osuši, prebrišite ogledalo od otisaka prstiju i vaš boho detalj u domu može zasjati na zidu.

DIY detalji u domu idealan su način da, uz malo mašte i kreativnosti, svakom kutku svog doma u nekoliko koraka damo jedinstven šarm i dozu karaktera. Uz pomoć širokog Pevexova asortimana za Dom i dizajn i raznih proizvoda za kućanstvo, kao i odjela s alatom koji će vam pomoći pri izradi jedinstvenih komada namještaja i ukrasa, svoj dom lako možete pretvoriti u oazu za uživanje u kojoj se kreativnost vidi u svakom kutku.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom PEVEX po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju